Reklama

Reklama

Barbaři

  • USA The Barbarians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kočovný kmen kejklířů vedený královnou Canary (Virginia Bryant) je přepaden krutým králem Kadarem (Lynch), jenž prahne po kouzelném rubínu, symbolu kmene. Královna talisman včas ukryje a Kadar ji za trest uvězní ve svém harému. Spolu s ní jsou odvlečeni její dva chráněnci, dvojčata Kutchek a Gore (Peter a David Paulové). Bratři jsou drženi v pracovním táboře a od dětství jsou nuceni ke gladiátorským zápasům. Díky tomu z nich vyrostou statní a neohrožení válečníci, kteří se vydávají zachránit svou vládkyni. (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas tak hrozný to přece nebylo. Jistě, je to hovénko na Conanově sandálu, ale pokud chcete vidět pravou fantasy sračku, tak (ne)doporučuji např. o rok mladší Gor, rovněž z produkce Cannonu. V mých očích již tak kulhajícímu dílku podráží berlu hlavně jeho komediální rovina, postavená především na dementní dvojici bří Paulů. To je v ostrém rozporu s probleskujícími trademarky páně Deodata - občasnému gore či odhaleným ňadrům. Golan s Globusem zřejmě chtěli zacílit poněkud rodinnější publikum... Deodato musel být spokojen s Berrymanem, kterého si sem zřejmě přitáhl po jejich nedávné spolupráci v Sejmi ho a běž. Nicméně jeho role spočívá v zubení se a mručení s rohem připevněným na čele a v akci ho také moc neuvidíme, takže jeho fanoušci si příliš neužijí. Jedna z posledních rolí matadora italského trashe George Eastmana, zde v roli obchodníka se zbraněmi v hospodě U krvavého škopku. ()

Mr.Apache odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vln zájmu o fantasy filmy, vzedmutých na počátku 80.let úspěchem Barbara Conana a Excalibru, vyplavila i tyhle dva bratry s obrovskými svaly a malým nebo spíš žádným mozkem. To, co v režii Ruggera Deodata předvedli, je nefalšovaným defilé nepředstírané nablblosti. Jako by se ochotnický spolek kulturistů, kteří o filmovém umění slyšeli jen jednou v životě, a stejně netušili která bije, rozhodl po zhlédnutí Conana, že když může Schwarzenegger, tak oni přece taky. Vypadá to přesně jak to zní, a hůř už nelze. Obskurní freak show. Pouze pro otrlé. ()

Reklama

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Dějově i stylem mě to moc přípomínalo Barbara Conana. Atmosféra fantasy byla stejně srovnatelná, avšak kvalit Conana nedosahuje. Jde jen o nějakou kopii ve dvou. Typické hádky dvou skutečných bratrů mě celkem pobavila a rozhodování jednoho z nich,, To nechci, chci to. To se mi nelíbí chci ono'', bylo dětinské, o to vtipné. 65% ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistej, že kdybych to viděl jako malej capart, tak je to u mě číslo jedna :-)) jenomže teď...inu, levnej, hodně hodně béčkovej fantasy masakr s dvouma kulturistickýma bráchama. Chlapi alá Conan tady furt pózujou (nejspíš si to spletli s kulturistickou soutěží), občas si vzpomenou co bylo ve scénáři, tak něco pronesou (dialogy jsou strašně jednoduchý a dicný) a hlavně teda bojujou se srandovním vlkodlakem, podivným drakem a ještě podivnějším Michaelem Berrymanem..no, je to síla, ale koukat se na to dá :) ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tohle je nostalgie. Ve skolce sme si myslely ze hlavni duo masakratoru jsou Arnie a sly a az po par letech vyslo najevo ze nejen oni dva mely nafoukly bicaky. Dvojcata Paulovi hrajou jako o zivot ale je jim to fuk prd platny. Jejich vykony pripominaj kampan tv nova,stan se hvezdou( jak nekdo z lidu prehrava scenku z nejakyho filmu) otresnost. Nastesti se tu nikdo nesnazi o vyhru zlatyho plesouna a tak se dopredu dere nonstop akce a zase jen akce. Nechybi carodejnice( moc sikovna dcerka),drak co ma v zaludku diamant a zaporak s xichtem richarda lynche takze o zabavu je postarano. Driv to zral snad kazdej koho sem znal tak proc ne dneska? ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • David Paul a Peter Paul získali nominace na Zlaté maliny pro nejhorší hvězdy. (Geriel)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama