Reklama

Reklama

Flash Gordon

(seriál)
  • Slovensko Flash Gordon
USA / Kanada, 2007, 22x45 min

Předloha:

Alex Raymond (komiks)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Joe Cruz

Hrají:

Eric Johnson, Gina Holden, Karen Cliche, John Ralston, Panou, Dominic Zamprogna, Ian A. Wallace, Christine Willes, Ona Grauer, Samuel Patrick Chu (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Seriálové spracovanie klasického komiksového príbehu.  Zoznámte sa s Flashom Gordonom (Eric Johnson), obyčajným pozemšťanom, na ktorého čakajú neobyčajné dobrodružstvá. Keď sa Flashov otec stratí bez stopy, rozhodne sa ho syn za každú cenu nájsť. Čoskoro sa dozvie tajomstvo otca, ktorému sa podarilo nadviazať kontakt so vzdialenou planétou Mongo. Na Mongu železnou rukou vládne diktátor Ming, ktorý kontroluje všetky zdroje vody, a tak sú mu obyvatelia vydaní na milosť. Mnohí z nich však snívajú o záchrancovi z veľkej diaľky, ktorý Minga zvrhne a vráti ich planéte mier. Stane sa ním Flash Gordon? (Incantator)

(více)

Recenze (28)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Stále jsem se snažil najít důvody, proč se na to dívat dál a alespoň vidět znovu tu pěknou dvojnici Tarji, ale ten cucák, směšný tyran a blbec na segwayi se mi to pořád snažil vymluvit. Trapné stokrátjižpoužité proslovy, hnusné efekty a hloupost kam se podívám, mě to ale donutily vzdát. Ale originalitou to možná prorazí - ukrýt veškeré vědění vesmíru do hodinek jen tak někoho nenapadne. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Z původního Flashe Gordona sice zbyla jenom blonďatá hlava, blbina to samozřejmě je, ale rozhodně ne tak strašná, jak to podle hodnocení na csfd vypadá. Pro mě lehce guilty pleasure a navíc jsem tu od zdrogovaného Flashe slyšel to nejveselejší vyznání lásky, co kdy kdo vypustil z tlamy: "Ty máš tak krásná chodidla... Jako bys po nich ani nikdy nechodila." :o))) ()

Reklama

VoiDson odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou takhle ráno vstanu dříve a v programu na televizi vitím Flash Gordon, tak jsem se těšil na starou klasiku a tak jsem to přepnul. No a následovalo zděšení a skoro infarkt ... co to sakra je ... no a když jsem se v klidu vyzvracel, tak jsem televizi raději vypnul. Tohle je prostě další zbytečný seriál... ()

Shakaar

všechny recenze uživatele

no hodnocení ještě ponechám...viděl jsem cc2 4 díly a to ne celé...takže těžko hodnotit...styl hodně pokleslý, nejvíc mě v posledním díle pobavil moment kdy hledali nějaké datové zařízení po "mozkocucu" ( :D ) a Gordon konstatoval: "no když to my nenajdeme tak nikdo" ...ano IQ vymaštěná hlava, krátce poté přístroj lokalizovala sonda vyslaná velkým nepřítelem...ono to bude taková braková zábava, když tak se u toho nasměju jako o verzi z roku 1980 :D ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Když jsem to náhodně spatřil v TV říkal jsem si "Hm nějakej serial z 80tých let", koukal jsem na něj a pořád si s úsměvem říkal "ach to byli dřív efekty" a celkem se mi to i líbilo... Po zjištění že se jedná o seriál z roku 2007 se můj pohled rapidně změnil a začal si všímat nedokonalostí a hluchých míst ať v efektech, režii tak i v hereckých výkonech. Né že by Neill Fearnley a T.J. Scott byli nějaký super režiséři (spíše asi asistenti), ale podíleli se na celkem úspěšných seriálech jako "hvězdná brána atlantida", tak by si člověk myslel, že něco pochytili a ono ne .... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Seriál bol zrušený po 22 častiach prvej série. (Incantator)

Reklama

Reklama