Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (561)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parodií na cokoliv je poslední dobou jak máku a tak už ani tato na superhrdiny nijak nepřekvapí. Každopádně je stejná jako řada jiných. Parodie převážně Spider-mana, občas hodí semtam nějakou scénu s Batmana nebo X-Mana a každopádně si hraje na zábavu první třídy a přitom je trapná až to bolí. Rozhodně je tu ale pár scén, které za to vidění stojí a u kterých jsem se smál ještě dlouho poté co jsem tento film viděl. Jenže to je sakra málo na parodii. Nebo by bylo sakra málo na parodii na počátku devadesátých let. I když na tomhle spolupracovali lidi ze Žhavých výstřelů a táák je to prostě průměr. Jediné dobré a jiné ale na tom je, že to není tak nechutné jako jiné a právě proto se taky o nějaký ten bod tahle parodie povyšuje nad ostatními, ale stejně je to hodně málo. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, Date Movie, Epic Movie a teď i Superhero Movie. Každý rok nějaká ta parodie s "movie" v názvu, každý rok skoro ten samý plakát, ti stejní herci a ve výsledku to je vždycky bída. Tentokrát to ale přece jen není až taková hrůza, několik vtipů tam je opravdu podařených (Tom Cruise mě dostal), ale i tak stále převládají trapné a nevkusné fórky, záchodový humor a navíc se většina "herců" snaží být tak vtipná, že přehrávají více než děti na školním představení pro rodiče. Oproti Date Movie a Epic Movie je tahle komiksová parodie sice o třídu lepší, ale kvalit prvního a třetího dílu Scary Movie bohužel nedosahuje (a ani v těchto případech nejde o nijak závratně kvalitní podívanou). Ve výsledku jsem se několikrát upřímně zasmál, často jsem se cítil trapně za samotné tvůrce a už po několikáté jsem se ujistil, že Leslie Nielsen už dlouhá léta dožívá z popularity bývalé ikony žánru parodií a měl by konečně odejít do komediálního důchodu. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další parodie a opět ne zrovna vydařená. I když pořád je to lepší než výtvory Friedberga a Seltzera. Zde je aspoň pár scének a hlášek, u kterých se člověk zasměje. Bohužel to bývá většinou hned pokaženo nějakým trapným momentem, kde si někdo uprdne nebo do něčeho narazí. Já nevim kdy už si ti tvůrci uvědomí, že tohle opravdu vtipné není. Naštěstí je tu aspoň Leslie Nielsen jako vzpomínka na zlaté časy parodií v dobách Bláznivých střel. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další parodie, kdy si nejspíš tvůrci mysleli, jak to bude náramně vtipné. Ale není!!! A to tak, že skoro vůbec. Je to spíš trapné a některé scény jsou už okoukané, tudíž je to zároveň i neoriginální. Jedinou pozitivní věc je, že jde o parodii na comicsy, což ještě zatím nikdo nenatočil, pokud dobře vím. Samozřejmně zase až tak trapné, že bych se ani jednou nezasmál to není, protože scéna s BreakDancem na zdi mně opravdu pobavila. Některé hlášky byli docela taky slušné ( " Máme tady děti, které umí chodit skrze zdi. Máme také děti, které si myslí, že umějí chodit skrze zdi.") Herecké výkony nic moc, hlavní hrdina je nemastný neslaný. Alespoň je tu Christopher McDonald, jehož mám jako herce rád, i když nikdy nehrál v ničem pořádném. A nebyl by to parodie, kdyby zde nebyl Leslie Nielsen. Celkově ubohá a trápná záležitost, ale určitě lepší Meet the Spartans!!! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Společně s Vampires Suck je Suprhrdina jednou z těch více povedených teenagerovských parodií, které byly natočeny v posledních pár letech. Bylo zde pár scén, u kterých jsem se opravdu zasmál, ale našly se i takové, u kterých jsem jen klopil oči k zemi. Zkrátka na Malinu to sice není, ale viděl jsem i povedenější parodie. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Opätovne boli využité niektoré gagy zo série filmov Bláznivá strela (1988), ktorú produkoval aj David Zucker. Podobne ako vo filme Bláznivá strela, aj tu človeka na invalidnom vozíku Leslie Nielsen potľapká po chrbte a následne spadne z budovy. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama