Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (350)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak může dopadnout souboj uprchlí vězni versus sadistický kanibal? Na to nám dává odpověd tato vyvražďovačka plná strachu, řevu, krve a několika originálních způsobů vraždění. Přiznám se, že jsem předchozí díly neviděl, takže nemohu porovnávat, ale je fakt, že tenhle film mi utekl hodně rychle aniž bych se mohl začít jakkoliv nudit. Dokonce jsem se i trochu pobavil díky postavě jednoho z vězňů, který má směrem k oné kanibalské zrůdě několik úžasných hlášek a nakonec se nebojí si to s ním na férovku rozdat. Nicméně můj vcelku kladný dojem z filmu mi zkazila zhruba poslední minuta filmu, kdy se přeživší, jež z onoho lesa tehdy v noci vyvázli, vrátili pro zapomenuté pytle s penězi. To byla z mého pohledu naprosto zbytečná scéna, která v mých očích filmu ubrala jednu hvězdu, protože nemám rád zbytečné konce, které by ve filmu nemusely být, a které výsledný dojem z filmu dokážou dokonale zkazit. Do té doby jsem si říkal, že tenhle film sice nijak neoplývá kvalitou, ale nějaký ten optimální průměr si udržuje, ale po onom nešťastném závěru nemohu jinak než udělit místo tří hvězdiček pouhé podprůměrné dvě hvězdy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +výborný nástup, slušná atmosféra, aspoň trošku rozdílné postavy, některé dost drsné scény -slabší pasáže, často je vidět "triky" a chybky (na začátku je krásně vidět, jak mrtvola dýchá)/// Už je to dlouho co jsem viděl znovu jedničku, ale už jsem ji viděl aspoň 3x a považuji ji za velice zdařilou. Dvojka se prý zas tolik nepovedla, ale trojka je prý fakt hodně brutální a povedená. No nevím, očekávání asi byla o něco větší. Začátek mě hodně navnadil, chvilku jsme se i třásl napětím, ale pak se obraz přepnul do věznice a nastoupila malinko nuda. I tak to ale není špatný film a ve svém žánru je nadprůměrný. Nebýt začínajících herců a faktu, že je na tom opravdu vidět direct to dvd cesta, tak by to bylo ještě lepší./// Celkem 70%/// ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů téhle série asi nejslabší. Nápad špatný nebyl - muklové a jejich hlídači proti zmutovaným vrahounům- ale zpracování je už horší. Film už není zdaleka tak krvavý jako dvojka, počet mutantů se o hodně zmenšil a úplný konec filmu mně přišel debilní. Ale přes všechny minusy jsem se pořád slušně bavil a jsou to slušné tři hvězdy. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... logika situacna a logika spravania sa postav je Achylovou patou tejto O'Brienovovej kreacie ,,,dokazal vsak vyfabrikovat rozhodne najdokonalejsie rodeo tejto serie doteraz, ktore drzi v napati az do konca....a kedze neocakavany fīnis corōnat opus ....z mojho pohladu je to nieco vyse 80%.......... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby snímek „Pach krve 3“ zapomněl na to, že to je primárně ujetá vyvražďovačka, která má diváky pobavit a možná i sem tam zhnusit. Tenhle snímek si chce hrát na něco víc, přitom na to vůbec nemá, a přesto se nám snaží nabízet něco víc. Zbytečně. Dokonce se sem tam oprostí i od gore a raději nám ukáže záběr na něco jiného. To se k tomuhle snímku vůbec nehodí. Natažená kaše, která si hraje na něco, co není. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)
  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama