Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

kingik 

všechny recenze uživatele

A do třetice tu máme setkání s ohavnými lesními skřety, co si tak rádi smlsnou na lidském masíčku. Tentokrát bandu teenagerů vystřídala banda drsných uprchlých vězňů, jedna přeživší dívka Alex a statečný policejní bachař Nate. Oproti rozverné dvojce je třetí pokračování hororovější, drastičtější i filmovější. Nic pro slabší povahy a krvavých scén je hodně. Tvůrci se snažili jít proti klasickým schematům slasherů, ale hororové znalce příliš ničím nepřekvapili, ani nezklamali. A rovněž si myslím, že téma je už obehrané. 60% ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... logika situacna a logika spravania sa postav je Achylovou patou tejto O'Brienovovej kreacie ,,,dokazal vsak vyfabrikovat rozhodne najdokonalejsie rodeo tejto serie doteraz, ktore drzi v napati az do konca....a kedze neocakavany fīnis corōnat opus ....z mojho pohladu je to nieco vyse 80%.......... ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování je taky solidní gore jízda, tady je ovšem již vidět, že některé efekty jsou udělány digitálně, ale co, zas tak moc to nevadí, protože jsou to hrubý masakry! Tentokrát v lesích Západní Virginie uprchne skupinka trestanců a zmutovanci mají opět velký hlad!! Najdou se zde některé nelogičnosti a suché dialogy, ale u tohoto filmu to moc neřeším, tady se tlačí na pilu jinde!! Wrong turn je pro mě perfektní série o zabijáckých zmutovaných kanibalských uchylácích a rozhodně se těším na čtvrté pokračování, podle traileru to vypadá opět na parádní gore - splatter jízdu! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje ego mi brání dát plný počet, ačkoliv jsem byl hodně napjat a celkově se mi to líbilo. Víc než ty dva předchozí díly, a už jsem se trošku naučil se na toto dívat, už tolik ty oči nezakrývám :-) Přesto ovšem pár věcí lze vytknout, zejména pak nikterak oslnivé efekty a celkem už předvídatelný děj, i když některé momenty byly pro mě nečekané, ale těch moc nebylo. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Prepad do kategórii: netreba vidieť, a to ani fanúšikom takýchto filmov. Réžia bez invencie, kamera lacná a roztrasená, scenár hlúpy, herci trápny, krvavé scénky nechutne digitálne, zmutovaná vidlák len jeden. Niekedy mi to pripadalo, že ten film je o partičke utečencov ktorí sa navzájom povybíjajú a nie ako niečo, čo by malo patriť k sérii Wrong Turn. Takže je to vlastne krok smerom k úpadku série akého sme boli svedkom pri sérii Hellraiser, kde vlastne tá charakteristická časť série je odsunutá na vedľajšiu koľaj. Jediným plusom je zodratie obete o cestu za ťahačom. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)
  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama