Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovská vybíjená ve stylu Tajemství loňského léta nebo Černých Vánoc, jen zase o třídu horší. Opět jsou tu všechny herečky krásné, nadržené (jak to ty západní země dělají?) a do jedné chtějí pochcípat, protože jejich chování a myšlení o to vyloženě škemrají. Zaměření na mladší publikum je očividné, vraždy jsou víceméně jednotvárné, a postavy nahazují hlášky i v té nejnevhodnější situaci, třeba při nálezu shnilé mrtvoly. Abych furt jen nekritizoval: úvodní seznamovací sekvence, kdy se kamera dostane do všech koutů domu bez jediného střihu, byla fajn, a ta vražda s flaškou v hubě taky. Pokud vám ale není 15 let, doporučuju vám originál z roku 1983, protože tenhle naprosto zbytečný remake (společného mají pouze jedno tajemství a dívčí kolej) mu nesahá ani po krvavý loket. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyl horor, mohla to být jedna z mnoha teen komedií. Partička nejlepších kámošek na vysoké škole, kde jde jen o to spát s klukama a kalit na každé párty si udělá z bývalého přítele jedné z nich legraci a tato legrace končí tak, že kamarádka je mrtvá. !!!SPOILER!!! Proč, když už byla "mrtvá", do ní ještě vrážel ten klíč na pneumatiky? Naprosto nelogické chování v tak vyhrocené situaci !!!KONEC SPOILERU!!! Spousta mrtvých mladých krásných děvčat, divoké večírky, nahaté producírování se ve sprchách - prostě typická americká vysoká škola. Ovšem nějakou logiku nebo dokonce napětí a strach od tohoto hororu nečekejte. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Úplně klasická teen vyvražďovačka, které nic nechybí, včetně hloupoučkého žávěru, ale ani nepřináší nic nového. Za zmínku stojí některá pěkná děvčata (hlavně ten párty úvod) a celkem originální mordy s křížovým klíčem na kola, to jsem snad viděl poprvé a je i celkem fájn, že vraždy nejsou mimo záběr - top scéna asi ta ve sprše a skleněná láhev v krku. Každopádně, při sledování jsem se celkem nudil, atmosféra zde není skoro žádná, dialogy a chování postav úplně typické pro tento druh Hororu, prostě blboučké a nereálné. Na jedno zhlédnutí, třeba v sobotu podvečer, před chlastačkou. (Full HD) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

V polovině devadesátých let, absolutní hit. Na konci devadesátých let, obstojné. V roce 2010, totální dinosaurus. Námět, třicetkrát svedený, svlečený a ojetý, zde podán naprosto stejně, jako do teď. Trailer mě navnadil na solidní film, který popisuje tradiční vyvražďovačku, moderním a novým způsobem. To co jsem dostal, bylo Tajemství loňského léta, akorát zde hrály docela pohledné "děvky". Závěr byl (tradičně) trapně natahovaný a "šokující" návraty vraha, nebraly konce. Film mě bavil pouze prvních 20 minut, pak už to šlo jen z kopce. Udržel jsem si pozornost po celý film, abych zjistil, kdo bude vrahem. Byla to snad ta nejhorší postava ze všech podobných filmů. Bavit se v souvislosti s hlavníma herečkama o hereckém výkonu, by bylo z říše Sci-Fi, ani kozy neukázaly, svůj účel nesplnily. Proto pouze 55% 16.01. 2010 ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tomhle slasheru, který je remakem HOUSE ON SORORITY ROW a vykrádačkou I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER zároveň, jsou ty stylizovaný fotky, plakáty a trailer. Když pominu, jak je to celý nelogický a stupidní (což je samozřejmost u slasherů a většinou mi to nevadí), tak musim ocenit casting - opravdu hot bitches, hlavně Briana Evigan se vyjímá nad ostatními (protekční dceruška Bruce Willise je "kupodivu" nejošklivější). Napětí se nedočkáte, ale pár lekaček stojí za vidění, fajn je originální 'deep throat' vražda flaškou od chlastu. Samozřejmě nechybí obligátní náznak pokračování na konci. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)
  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)

Reklama

Reklama