Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděný scénář, ale pořád pěkně lákavé zboží. Hlavně pak v případě, že se potencionálními oběťmi mají stát docela pěkné holky, které bez make upu nedají ani ránu, jejich dekolty jsou nabité k prasknutí a hlavně jsou věčně nadržené. Bez tohohle si už pomalu ani nedokážu většinu amerických filmů představit. Atmosféra filmu zde nemá žádné výrazně děsivé tempo, při kterém se vám budou svírat půlky, protože mezi jednotlivými vraždami je děj vždycky vyplněn, nějakou tou humornější částí. No humornější jak pro koho. Bohužel opravdu nezapomenutelných scén je zde poskrovnu a místy je děj zbytečně moc natahován. Tím pádem se divák začne často i nudit, což je špatně. Přiznám se však, že závěr mě docela zklamal. 5/10 ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Přehlídka pěkných mladých hereček není ani trochu napínavá, natož aby ještě zvládla být něčím objevná. Co ale chtít od předělávky už tak ne moc úspěšného starého slasheru? Pokud někoho podobné věci baví, na zabití času se Sesterstvo nemilosrdných dá využít. Kam se ale hrabe i na takové Tajemství minulého léta… ()

Reklama

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Horor/Thriller možná, ale hlavně Komedie. Netušila jsem, že se budu tolik smát. Holky jsou opravdu velmi vtipné, a to jak v jednání, smýšlení i vyjadřování. Nechci tím ale vším říct, že jsem se vůbec nebála. Pro mě to byl opravdu zajímavý zážitek, bát se a zároveň se smát, to se jen tak nepodaří. Proto hodnotím tak vysoko. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Žart, ktorý sa končí tragicky a parta dievčat, ktoré musia z hrozným tajomstvom žiť do konca života lenže pravda časom vychádza na povrch a vracia trpký a smrtiaci úder ako bumerang, tak niečo podobné tu už bolo(Trilogia Tajemství loňského léta). Priemerný hororový snímok z veľkým množstvom pekných dievčat. Pre mňa 50% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovská vybíjená ve stylu Tajemství loňského léta nebo Černých Vánoc, jen zase o třídu horší. Opět jsou tu všechny herečky krásné, nadržené (jak to ty západní země dělají?) a do jedné chtějí pochcípat, protože jejich chování a myšlení o to vyloženě škemrají. Zaměření na mladší publikum je očividné, vraždy jsou víceméně jednotvárné, a postavy nahazují hlášky i v té nejnevhodnější situaci, třeba při nálezu shnilé mrtvoly. Abych furt jen nekritizoval: úvodní seznamovací sekvence, kdy se kamera dostane do všech koutů domu bez jediného střihu, byla fajn, a ta vražda s flaškou v hubě taky. Pokud vám ale není 15 let, doporučuju vám originál z roku 1983, protože tenhle naprosto zbytečný remake (společného mají pouze jedno tajemství a dívčí kolej) mu nesahá ani po krvavý loket. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)
  • Film byl poslán do kin pod jménem "Solidarity". (Pumiiix)

Reklama

Reklama