Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavnej akčńák napěchovanej parádními herci s příměsí dobře napsaného scénáře a slušného děje. Kde je chyba? Tak určitě trochu v situaci "podobnejch už bylo" a potom také v podivném konci, který zůstal nepřímo otevřený. Tohle by bylo za mě pořád na čtyři, ale silně mě zklamala přestřelka v hotelu. Já chci slyšet kulky a ne písničku. Ještě k tomu ne moc dobře vybranou. To se pánům ve vedení fakt nepovedlo. Potom taky dabing je celkem na hovno. Hlavně mladý padawan Anakin má hlásek jak adolescent po koncertu Rytmuse. No nic, i tak se pravděpodobně celkem pobavíte. 60% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svihácká blbina, která naštěstí nenudí a má Idrise Elbu za šéfa. Scénář je rozpadající se pokus o inovace v loupežnickém žánru, selhává však v těch nejdůležitějších směrech. Akce, na to že jde o PG-13 je celkem slušná, auťáky jsou tu super, obleky jsou tu stylovější než ti kašpaři co je nosí, no a ještě tu jsou běloši. Matt Dillon se snaží a ždíme z role maximum, Hayden tu má sice ten strašný klobouk, ale v akci se neztrácí (scéna s nákupem C-4ky), no a Paul Walker sice nepředvádí nic víc než svůj standart, ale sakra - je to Paul Walker! Slabší kámoš Benova MĚSTA. ()

Reklama

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že toto nie je akčná jednohubka, ale viac hubka- čiernohubka, v ktorej všetci zúčastnení boli na kokse, pretože toto bol jeden neuveriteľne rýchly film s neuveriteľne rýchlymi aktérmi a kamerou. Dokonca tí chuji stojac na pol metra od seba si všetko museli hádzať medzi sebou, aby to bolo ešte rýchlejšie asi !! Pre mňa to bol iba film s partou kokotkov, ktorí povyskakovali z poza gramcov a hádzali ostré držky ! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Režie zpackaná, scénář mizerný, takže za 2*, ale vzhledem k parádní finální bitvě s rusákama, kteří udělali za pár vteřin z 10* hotelového pokoje řešeto, jednu zvedám. Ta scéna byla vrcholem i po stránce technické, na rozdíl od tuctového zbytku. Ač obvykle akční scénář neřeším a logiku nehledám, tady nejde opominout "důležitou" hlavní linii příběhu bez emocí - pochybná banda zlodějů naletí na lep zrazenému parťákovi, zhrzenému milenci a ukradne 20 melounů jen proto, aby se odporná feťačka konečně mohla dostat domů. Go Home, Naomi. Takhle mi vyzněl slabý závěr a zároveň potvrdil skutečnou pozici policajta Dillona. Byl tam naprosto zbytečný. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moderní akční krimi jízda, ve které nechybí napínavé přestřelky, strhující honičky a předvídatelné zvraty. Sympatická herecká šestice se nahání po městě (režisér si pravidelně vypůjčuje z nejslavnějších thrillerů), moc se nekecá a jde se rovnou na věc. V kině jako A-čkový titul možná průměrné, doma k odpočinku na blu-ray nedocenitelné. Byl to nářez. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno