Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nablýskaný vizuál, stylové oblečky hlavních hrdinů a jak i sami scénaristé v dokumentu přiznávají, inspirace Dannyho parťáky a Nelítostným soubojem. Kamera je neustále v pohybu a místy se třepe tak, že otravuje. Jakkoliv je tento styl u J.J. Abramse nebo P. Greengrasse předností, tady leze dost na nervy. Jinak v rámci žánru spokojenost. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

S veľkou chuťou by som hneď po skončení filmu vycapil aj štvrtú hviezdičku. Momentálne nadšenie z vyblýskaného vizuálu, skvelého soundtracku, niektorých podarených hlášok a pomerne svižného deja, sa našťastie o dva dni pri písaní komentára rozplynulo, keď som si nevedel spomenúť na nič konkrétnejšie, čo by som ešte pochválil. Ono je síce pekné, keď sa je na čo pozerať, akcie tu bolo naozaj dostatok, najmä v druhej polovici filmu mužská polovica publika určite krochkala blahom, ale spätne, okrem týchto povrchných vecí, toho film naozaj veľa neponúkne. Príbeh kopíruje zmesku niekoľkých jemu podobných a výsledná variácia je len ďalším odvarom a príspevkom do zanedlho zabudnutých filmov. Herecké zloženie je tak trošku atrakciou pre hudobne založených jedincov a najmä fanúšikov r'n'b, či hip-hopu, ale myslím, že by sme sa zhodli, že za mikrofónom im to ide o pár tried lepšie a mixovanie hereckého a speváckeho talentu nie vždy dopadne v štýle Jareda Leta. Ani ostatní herci, kameraman, či strihač však nemali vo svojich ambíciách ukázať viac, než je ich štandard. 70%. ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Další z řady "robbery" filmů, které už nemají moc co nabídnout nového. Nicméně tentokrát mě potěšilo herecké obsazení filmu. Clifford "T.I." Harris v roli elegána propuštěného z vězení Ghosta, který s grácií a charismem sobě vlastním vymyslí takřka geniální plán, jak si vyřídit staré účty a shrábnout všechny prachy. Zbylá parta kumpánů svými hereckými výkony nějak zářivě neoslnila, ale také nezklamala. Pro mě příjemně ztravených 107 minut akce. S lepší režií to mohlo dopadnout i lépe, proto ***. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodně dělané na image, někdy to až vypadalo jako videoklip "sladký život lupiče", navíc většinou máte pocit, že tohle už jste někde viděli, ale proč se nepodívat znova, když je to solidně natočený a ani konec není uplně trapné klišé. Prostě se mi to líbilo a poprvé se mi líbil i Hayden, ten kluk snad mládne, narozdíl od Walkera, který stárné čím dál rychleji a hrat porad neumi. No a Matt byl výbornej. A tech 10 % na charitu me fakt pobavilo :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama