Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu - proč nenechat národ, ať si kurví vkus sledováním trapného počínání mentálně retardovaných pěvců, že. Málokdo potěší oko lopatovo více, než jeho dvojník uvrhnutý do neštěstí. Pořadu nešlo vytýkat ani fakt, že vytáhl Trávníka z klobouku zapomění a vrhl zpátky do arény. Do atmosféry demence jeho ultraslizký projev výborně zapadal. Ani Laurinka nezklamala, je prostě pitomeček a to se vyplatí. Ovšem to, co nikdy nemohu této kujebákovině odpustit - stala se pekelnou branou, kterou se prohomil do světa showbusinessu Hranáč, ďáblův osobní rozkuřovač. ()

Reklama

ClimbVibe

všechny recenze uživatele

Trochu masochismus. Od soutěžících (naruby obrácených 5 minut slávy), od poroty (která musí předstírat, že jí to baví) a hlavně ode mě. DOREMI jsem totiž objevil až po letech - na youtube. A nesnáším se za to jak mi nestačí jedno video a musím si pak najít ještě další dvě. A tímto bych chtěl poděkovat ČáryMáryFuckovi, který se stará o to abychom na tyhle skvosty TV Nova nezapomněli. Jo a pozdravuju Vlčáky u Vlka a Apače! Synamatku hlavně! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle mi úplně změnilo život, teda vlastně za to může dnes už smazaný CaryMaryFuck, ale nebýt jeho sestřihů pěveckých antitalentů, sedmíček Slávka Boury, lidí bez soudnosti, princových vystoupení a Sabinky Laurinové, připadalo by mi, že mi v životě leccos chybí. Teoreticky ty 4* jdou pro mě známému, ale vlastně neznámému člověku, co už nejspíš je někde na Aštarově vesmírné flotile a sleduje šíření jeho odkazů světu dál. Ale i tak, je DO-RE-MI a další pecky z produkce Novy jsou klenoty, ne že ne. 4* ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Naprostý výmaz, všichni, co tam kdy účinkovali, hlavně Trávníček a Slávek Boura, museli jet v ultratvrdých drogách, chlastu, fetiši, voodoo a podobně. Jen kombinace výše zmíněných a pořádného doušku čističe skla mohla způsobit to psycho, ten bezbřehý surrealismus, tu jízdu, která se v DO-RE-MI děla! To už nikdy nikdo nepřekoná. Nejzábavnější pořad historie televize, dodnes brečím smíchy, když si to na Youtube připomínám! Naprostý , dokonalý a totální kult! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama