Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak čím je pořad starší, tím se snižuje hodnocení až na odpadní hranici... Smutné. Pořad byl ve své době TOP věc, na kterou se lidé dokonce těšili.. Moderátoři byli hvězdy! Rozhodně si to zaslouží minimálně průměrné hodnocení i v dnešní době, jelikož to, co běží v TV nyní (Xtá soutěž o nej zpěváka, či trapné reality show, či dokonce pořad o vaření, kde lidi vařit neumí a šmejdí si po bytech a domácnostech...) to je pravý ODPAD... :* ()

Reklama

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

BRRRRRRRR. Ještě ted se osypu, když to někdy v noci náhodou kousek spatřím, něco tak stupidního může vymyslet jen blb. Když to začalo na Primě nechalo se to bylo to nové neokoukané, ale pak co z toho udělali a hlavně nova, Trapnost a nevkus až běda. Jak se tohle mohlo někomu líbit nechápu. Dvojice moderátorů mě děsně lezla na nervi. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

I extrémně netalentovaní lidé bez pudu sebezáchovy by měli mít možnost, aby se mohli veřejně znemožnit a tento pořad jim to dokonale umožnil. Kdybych se dokázal za ty hýkající exhibicionisty nestydět, tak bych si možná nějakou hvězdu vymyslel, ale nikdy jsem žádné rozjuchané vystoupení nedokázal doposlouchat do poslední noty, takže za mne zasloužených 0% a velká gratulace. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama