Reklama

Reklama

Preacher - Série 2

(série)
Trailer 3
USA, 2017, 9 h 17 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, Ian Colletti, Joe Gilgun, Graham McTavish, Ruth Negga, Sherri Eakin, Julie Ann Emery, Sam Malone, Noah Taylor, Pip Torrens, Michael Beasley (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Rozšířená druhá řada seriálu obsahující 13 epizod nabízí divákům pochmurně napínavou cestu, při které sledujeme kazatele Jesseho Custera (Dominic Cooper), ze západního Texasu, jeho pohodářskou bývalou přítelkyni Tulip (Ruth Negga, nominovaná na Oskara) a irského upíra jménem Cassidy (Joseph Gilgun), jak se vydávají hledat Boha a jsou vrženi do víru bitvy probíhající na nebi, v pekle ale i na všech místech, která se nacházejí mezi nebem a peklem. (AMC Czech)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna začala skvěle, ale postupně se měnila v naprosto nudnou záležitost. Přibyla sice postava Klause Helmuta Starra, kterou jsem si okamžitě oblíbil, objevil se však, bohužel, také Denis, jenž byl v příběhu stejně významný jako zrnko rýže v somálské vesnici, o karikatuře Hitlera se radši ani víc rozepisovat nebudu. Vlastně bych chtěl ještě zmínit Eugena, jehož příběh mi byl srdečně u ... (ukradený), takže veškeré scény s ním (a že jich bylo) byly jen otravnou zdržovačkou. Druhá řada seriálu mě zkrátka nepotěšila a po první sérii šlo o jasné zklamání. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pětku to zatím nevypadá, každopádně tahle dvojka se první sérii minimálně vyrovná. Moje oblíbené postavy jsou ještě lepší, než minule, jen si zhruba v půlce kladu pořád stejnou otázku. Kam sakra zmizel ten bůh??...... Po skončení celé série se nemůžu zbavit pocitu jistého zklamání, za který může hlavně poslední dil, který byl určitě nejslabší. Co udělali s mými oblíbenými postavami, to mi hlava vážně nebere a možný bůh na konci rozptýlil mé zklamáni jen velmi nepatrně. Taková škoda! Jedenáct dílů si to člověk užívá a pak přijde tohle. Nedá se nic, teď už si budu jen v koutě lámat hlavu, jak to celé dopadne, no a pak už jen čekat. Na třetí sérii, samozřejmě. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Preachera je obrovské zlepšení oproti řadě minulé. Ruth Negga je sice stále špatná volba na roli Tulip, každopádně už si na ni začínám zvykat. Ovšem nové postavy? Tam se casting vyvedl bravurně. Pip Torrens jako Her Starr je geniální a Noah Taylor jako Hitler též. Celkově se přidalo více na absurditě a drivu. Ono celkově se více držíme komiksu a to je za mě pozitivní. Takže 85% ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Preacher je jiný než většina seriálové produkce, je v něm jasně patrný kontrast mezi typicky nahláškovaným humorným pojetím tvůrců Evana Goldberga a Setha Rogena a zároveň zřetelný oldschoolový feeling a úcta ke komiksové předloze, kterou se tvůrci rozhodli v rámci mezí respektovat. Právě tohle dělá z Kazatele skvělý dramatický seriálový zážitek, který se zároveň ničeho nebojí a je schopný naservírovat promakané a důmyslné křesťanské peklo s minimem fantasy prvků a k tomu komplexní postavu Adolfa Hitlera coby (skoro) sympaťáka. Kde jinde jste něco takového viděli? 8/10 Více v mé plnohodnotné recenzi na webu Fandíme Seriálům. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehlídka nudy a patosu...festival promrdaného času a ztělesnění zahozeného potenciálu...Sethe Rogene, nikde hlavně neřikej, že jsi fanoušek předlohy. Kdybys byl, nenatočíč takovou srajdu...začátek je pěkný, tedy první dva díly, potom to spadne do nikam nesměřující, nudné, natahované, nezajímavé a unylé vaty a vy si řikáte ,, sakra, kdy už se tam začne něco dít, přece to nebude jen o hovně,, ...a ono je..linka s Denisem uplně k ničemu, Starr to nezachránil, Saint Killer absolutně nevyužitý, TUlip přehrává a pořád nepříjemně špulí držku. Ruth neumí hrát, opravdu ne, nevěřil jsem jí ani vteřinu.... no hrozný hrozný hrozný...vlastně ani nevim za co jednu hvězdu.... ()

Galerie (491)

Zajímavosti (3)

  • Když se nechá Tulip (Ruth Negga) postřelit, dostane stejnou vestu, ve které byl zastřelen Cassidy. Když si vestu obléká, není v ní průstřel hrudníku, který zabil Cassidyho. Když je Tulip postřelena a zvedne se na nohy, průstřel hrudníku po Cassidym už v ní ale je. (Habansz)
  • Při Papežově projevu vlajka pod jeho oknem střídavě mění barvu z černé na červenou. Např. při záběru na Papeže osobně je černá, ale při záběru na živé vysílání je zase červená. (Habansz)
  • Na konci epizody je vidět pověšený psí oblek, kde můžeme vidět limitovanou edici plechovek Dr. Pepper na kterých je logo filmu Wonder Woman z roku 2017. (DC_DeteCtive)

Reklama

Reklama