Reklama

Reklama

Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb (více)

Obsahy(1)

Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje! (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Budu se opakovat jako u prvního dílu - není to podle mě takový brak, že by si to zasloužilo jednu hvězdu, jednou se to dá přežít, protože je to opět na úrovni nějakého nízkorozpočtového seriálu. Do Hunterova harému se tentokrát přidala další atraktivní dívčina Alaina Huffman, kterou znám ze Stargate Universe - taková discount verze Charlize Theron. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Byla jsem o něco více zklamanější než u prvního filmu. Jakožto milovníka egyptologie mi některé věci nedávali smysl, plácali to tam páté přes deváté. Další padouši, každý jde po každým, lidé, kterým věříte, se promění ve zrádce. Ale přesto se podívám i na poslední film, abych věděla, jak to dopadne. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Televizní, na pohled zdánlivě nákladná, vykrádačka Indiana Jonese, včetně klobouku. Docela si dokážu představit casting. Bereme tohohle, tomu to v klobouku bude hrozně slušet. A tuhle, ta jakoby z oka vypadla Charlize Theron, takže bude šukézní kost zalevno a nějaký blbec, který si nepřečte titulky, si dokonce bude myslet, že je to fakt ona. K ní pak jako protiklad dlouhovlasou černovlásku. No a nějakého Araba, který tam bude dělat blbečka a Češi jeho trapné komičnosti určitě pomůžou tím, že ho nechají nadabovat stejným hercem jako Jar Jar Binkse. K tomu sem tam trošičku digitálních triků a celé to hlavně zalejeme hromadou exotických a dobrodružných záběrů. Lidi to sežerou. A u mapy Egytpa v podobě turistického průvodce ze suipermarketu se určitě pobaví. Díky alespoň za ty exotické lokace. ()

Krimliman odpad!

všechny recenze uživatele

Když nechci přemýšlet a smát se čekám jen co nám naše úžasná nejmenovaná televizní stanice nabízí, variace na Indiana Jonese přenesená do současnosti, efekty jak za 1. republiky a ten příběh. Komedie jako vyšitá.... Ne ! Teď vážně, je to spíše horor dívat se na co dnes režiséři nepřijdou pro mě odpad jako většina video a tv filmů. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší amatérsky klon Indiana Jonesa. Zatiaľ čo Flynn Carsen si dobre uvedomoval aké má možnosti a tak išiel cestou humoru a sebaparódie, Jack Hunter toho nie je schopný. Tvári sa ako seriózny dobrodružný film a preto nutne zlyháva - nemá na to hercov, scenár ani rozpočet. Keby nebolo postavy Tárika - otravného pritepleného sidekicka - tak by to ale bolo vcelku znesiteľné. Ten kretén tam ale je a každou sekundou na obrazovke si pýta smrť strašným spôsobom. Špeciálne kvôli nemu dávam 1*, bez neho by to bolo aspoň na slabé dve. 3-/10 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack (Ivan Sergei) běží ke skále, ze které chce skočit do řeky, má rukávy vyhrnuté. V záběru, kdy skáče dolů, je má na rukou a po dopadu je má opět vyhrnuté. (JackBurda)

Reklama

Reklama