Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Ne, Indyho to nevykrádá. Jede si to vlastní cestou, ale to by to muselo víc hodnotících aspoň vidět. Akce je dost a je pěkně natočená, příběh je chytlavej a má pár bezva zvratů. Jack je sympaťák, Naďa je pěkná ženská, Litman je jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy viděl a Tariq je dobrej šašek do party. Výbornej film. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

No Teda lidi já sem na vás tak nasranej. To je opět snad nejpodnhodnocenější film na csfd. S čím ste zase nespokojený. Tuto recenzi píšu pro všechny 3 díly. Jako dit je to fakt docela povedený dobrodružný akčnak ty scény sou fakt dobrý ty souboje ten děj ty automobilový honičky no nemám slov já tuhle sérii prostě miluji a nepište furt lidi což mě taky sere že to kopíruje indiana Jonese, mezi tímhle a indianem Jonesem je pár rozdílu a navíc to můžete říct i o více filmech a za 3 já sem rád že je více takových dobrodružnych filmu jako je tento a indiana Jonese nebo i flynn Carsen ()

Reklama

Quendi 

všechny recenze uživatele

Jak zabít dobrodružný film? Plácněte tam hloupu nánu, od které se bude moct hlavní hrdina nechat jakože urážet a kterou bude moct tu tam zachraňovat(za vydatného jekotu). A pokud máte možnost se této příšerně otravné postavy zbavit, což se pro druhý a třetí díl přímo nabízí, tak ji tam nechte. É voilá - zabitý film jak vyšitý:) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna dobrodruzna televizni zabava od rezisera Eldorada Terryho Cunninghama tohle je asi tak zhruba na stejne urovni hlavni hrdina je celkem sympatickej hlavni zaporak je spravnej parchant nelze od toho cekat nejakou super pecku Indiana Jones to veru neni na druhou stranu o dost lepsi nez vsichni ti dnesni Flynni Carseni a Alaini Qutermaini a podobny sracky co se dneska toci ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ano, někteří z vás tento film "strhali" do mrtě. Já bych se zase na to tak kriticky nedívala. Vždyť jde o zábavný film ! A to (kdo to z vás viděl) musíte uznat, že se to povedlo. A kopie Indiana Jones ? Ale prosím vás, kdo dneska nekopíruje !! Vždyť si promítněte akční filmy ! Jedna kravina "okopčená "za druhou, ale protože tam hraje třeba momentálně populární hvězda, tak je to vynikající. Vynikající ve filmu je pouze nové zpracování a nová myšlenka - viděli jste třeba BORSALINO ? Tam je zakončení tak překvapující, že vám to vezme dech. A nikoliv proto, že tam hraje Alain Delon ! I když samozřejmě přítomnost takové superhvězdy kvalitu filmu umocňuje. Představte si, kdyby místo celkem neznámého Ivana SERGEIE byl do této úlohy obsazen třeba Bruce Willis ! Též byste napsali, že je to kravina ? Nebo odpad ? Je to výborně natočený zábavný film. Těším se na pokračování. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama