Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (109)

mFranta 

všechny recenze uživatele

Proč já se na to díval... No prostě céčkový film jak řemen- špatný scénář, špatné triky, špatné herecké výkony. Vykrádačka Pobřežní hlídky (vnadné ženy v plavkách a svalnatí plavčíci), katastrofických filmů o tsunami a pravěkých žralocích. Jo a taky Evil dead- věděli jste, že žraloka můžete zabít i motorovkou? ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já osobně mám TV horory rád a doufal jsem, že spojení Pobřežní hlídky s EKO hororem bude sice stupidní, ale zábavný. Bohužel se tak nestalo. Přesto, že Útok žraloka nemá ani hodinu a půl, tak mi to přišlo dlouhé a těšil jsem se až to skončí. A stačilo by více mrtvol a méně šťastný nejen průběh, ale i závěr. V tomto "dnu" hororové zábavy se dá najít rozhodně mnoho lepších počinů. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady „céčkových“ žraločích filmů, které většina lidí označuje za odpad či paskvil a přesto se na ně dívají pořád znova. Podobné kousky samozřejmě nikdy nebudou patřit mezi moje TOP ve svém žánru, ale jednu věc u mě vždycky splnit dokáží. Pokaždé se totiž u nich docela dost nasměji a mnohdy mi i lehce zvednou náladu svou „stupiditou“. Můžou lidé přežít v dřevěné boudě tsunami, když to nevydrží ani silnice či zdi? No podle amíků určitě ano! Logiku v těchto filmech jen stěží najdeme, protože u nich prostě neexistuje, ale na to jsme si u nich už zvykli, takže co…Proto se tvůrci alespoň snaží do podobných filmů obsazovat alespoň několik známých tváří, aby si vydělali alespoň nějaké penízky. Taková Peta Wilson už má svá nejlepší léta za sebou a tak není divu, že hraje v podobných filmech. Každý se musíme nějak živit. Chelan Simmons ráda ukazuje své ženské přednosti, ale tady se zmohla pouze na bolestivé skučení a trapný taneček. Tahle samice mě zklamala asi nejvíc. Co se týká digitálních žraloků, tak to byl vážně hnus velebnosti, zvláště když se několik záběrů neustale opakuje (ale to už není žádná novinka, Asylum a Nu Image to dělají pořád). Ale tak co, film mě pobavil, neznechutil a především jsem u něj neusnul. Mým oblíbených hodnocením u těchto filmů bývá 30% a tak se toho budu držet i tentokrát. Viděl jsem už i horší kousky. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, tak jsem svým způsobem dostal přesně to, co jsem tak nějak očekával. Mizerné herce, scénář, který rezignuje na jakoukoliv logiku, krásné pláže, na nich samé polonahé krásky, jejichž jediný smysl je alespoň částečně zakrýt dějovou vyčpělost, plus samozřejmě digitálně udělané potvůrky, ovšem takovým stylem, že i já jako divák jsem se za ně styděl. Onen stud mě vlastně neopouštěl po celou dobu sledování tohoto zázraku, neboť dívat se na ty otřesné herecké výkony a ještě trapnější scény, to je opravdu zážitek srovnatelný s tím nejhorším možným sebetrýzněním. Na druhou stranu jsem se nad absolutní idiocií tvůrců místy fakt pobavil, takže jako špatná parodie by to asi fungovalo. 0/10. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Od novějších žraločích hororů opravdu nečekám nové Čelisti, je mi jasné, že to jsou kusy natočené za pár dolarů s několika vysloužilými herci, kteří před pár dekádami lehce zazářili v nějakém tom béčkovém filmu či seriálu, s katastrofálními digitálními efekty, za které by se styděli i vývojáři, kteří dělali hry na legendární osmibitovky a pitomým scénářem... Co od těchto filmů čekám, je zábava... Jenže ta se jaksi poslední dobou nedostavuje, protože i když tvůrci ví, že je film sračka, pojmou jej neskutečně vážně a člověk se prostě nemá nad čím bavit... Pomalu nad těmito kousky začínám lámat hůl... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama