Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

PauloZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sprominutím STUPIDNÍ a námětově nevyužitý film, ani nemůžu použít slovo horor, (protože SPOILER: horor ve kterém přežijí snad všichni zúčastnění prostě není horor!!), jsem už opravdu dlouho neviděl. Úvodních 15 minut věru lákalo na solidní béčkový krváček s podvodním žraločím světem, kde nebude nouze o ten správný killing. Po 15 minutách jde všechno do hajzlu, postavy se chovají tupě, scénář je nahovno, 50% filmu se nic nedějě a vyloženě nudí a k tomu nespočet srdceryvných proslovů a zdrcujících pohledů! WTF? Jako bonus tu máme dva finálové a odhodlané husarské kousky hlavního hezounka a to všechno pěkně ve 3D! Všechno zle, ale hlavně že přežil pes :-)). Chtěl jsem dát 1* alespoň tomu japoncovi, co tak debilně chcípl v té směšné klecičce a za to finálové CGI po Tsunami, ale to prostě nejde. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o žralokoch, ale toto bola skutočne len Bait. Už názov sám hovoril, že to je len návnada, ale čo už. Dal som sa chytiť a pozrel som si to. Aj napriek tomu, že som vedel, že sa to nevyrovná kvalitám Depp Blue Sea či skvelým Jaws, som si to pozrel a výsledok je presne taký aký som očakával. Obyčajný teen horor bez nejakého lepšieho nápadu, či aspoň jedného dobrého herca. Nulová atmosféra, trápny digitálny žralok a tupé dialógy. A si si dám zase so žralokmi na chvilku pauzu. 30% - 2* ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to zápletkou pripomína Chobotnicu s Treatom Williamsom – strašidelný, prerastený morský živočích sa nepravdepodobne ocitne v absurdnom, preňho atypickom cudzom prostredí (ktoré v pôvodnom stave obvykle býva bez jedinej kvapky vody), ktorý práve prepadli agresívne ozbrojené osoby za účelom obohatenia sa. Tým sa však akákoľvek podobnosť s Chobotnicou končí. Už ona pre mňa nebola žiadny zázrak a toto je ešte horšie. Z hercov spomeniem snáď iba Juliana McMahona a Martina Sacksa. Aj oni sú síce slabí, ale oproti neviditeľnému zvyšku kastingu je to predsa len aspoň pár tvári, ktoré dokážu v unudenom divákovi vyvolať aspoň nejakú emóciu. Vizuálna stránka je dosť úbohá (obchod vyzerá ako trochu väčšia večierka na vašom sídlisku, triky sú príšerné - hlavne posledné sekundy). Čo-to zachraňuje atmosféra, pekný žralok a originálne prostredie – zatopený obchod je niečo, kde by ste tohto tvora skutočne nečakali. Niektoré scény z toho celkom šikovne a dobre ťažia. Ale fakt ich nie je veľa. Zaujímavé je tiež to, SPOILER aké prekvapivo veľké množstvo postáv nakoniec prežije SPOILER. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

To si takhle v klidu nakupujete nějaké ty potraviny, když se najednou ozve výstřel a v momentě jste svědky přepadení obchodu. Že by napínavý thriller z Alberta? Ne, najednou se všechno otřese a obchůdek zalije obří mořská vlna. Takže katastrofický spektákl jako od Emmericha? Ne, v té vlně připluje párek velkých bílých žraloků, kterým nestačí konzervy a těstoviny z regálů a tak terorizují nebohé zákazníky a zlé lupiče. Problém je, že všichni zúčastnění (kromě nevinných rybiček) jsou po lobotomii a mluví srandovní angličtinou. Kdyby to nebylo úplně pitomé, tak tohle béčko mohlo i za něco stát. Bod za žraloky, ty já můžu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hororový/thrillerový začátečník si přijde na své. Všechno tu totiž jede podle osvědčených kolejí, nic se nějak zvlášť nekomplikuje, vše je jasně dané, takže se i ten nejtupější divák v ději neztratí. Vlna tsunami neodnese z pláže a oceánu jenom nějakou tu loď, lehátko nebo stánek s hotdogy, ale i nenažrané osazenstvo oceánu. Je to právě rok, kdy Josh přišel kvůli hladovému žralokovi o kamaráda a jeho přítelkyně Tina o bratra. Těžkou chvíli jejich románek neunesl, takže se setkávají až nyní – v obchodním centru, které se stejně jako široké okolí ocitlo pod vodou. Jenže zatímco okolo boj o holý život „skončil“ a přeživší zřejmě vyčkávají na pomoc záchranářů, Josh, Tina a asi tucet dalších méně či více důležitých postav bojují v troskách obchoďáku ještě s párečkem velkých bílých žraloků. Australský thriller sice předloží hned několik nelogických kousků, srdceryvných výlevů a navážno myšlených absurdit (oblek z nákupních košíků), co je ale hlavní, po celou stopáž nenudí. Být sežraný žralokem kdesi v oddělení rybích mražených produktů tak láká divákovu pozornost od začátku do konce. A když navíc vezmu poslední žraločí kousky á la Temný příliv nebo hodně nepovedenou Noc žraloka 3D, Bait jednoznačně vede. I díky předtím moc hezky vytančené Sharni Vinson nebo Julianu McMahonu, který, když už někdo, film táhne!! ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama