Reklama

Reklama

Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

"Miller has constructed a deep, thoughtful film that, again, doubles as an angry critique of the patriarchy, and the way it inhumanely treats women."

Tak ještě aby se do profesionálního porna vrátilo křoví jako rozkrokový standard a od dojmu, že se na Západě nalodili na časostroj směr sedmdesátky, nás už asi nic neuchrání.

Ale že se ty radikální feministky zase rozjížděj. Prej matriarchální země zaslíbená, staré vykydlé báby, co bojujou stejně tvrdě jako chlapi, a romantický vztah s majitelem penisu = vzdát se své ženské moci. :-D Prachy za to dávat rozhodně nebudu, ale na domácím festivalu královsky vtipných konin to bude mít po vydání ripu čestné místo.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Uživatel kiddo smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hmmm tak CSFD projekce na Andělu. Něco mi říká, že se asi nezúčastním...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bluntman

a požíváš to slovo často ? nebo častěji než bys měl ? a proč bych měl někam chodit, co mně vyháníš ? pošuku jeden zmatenej 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Slovo, které znám a používám několik let, se asi těžko můžu naučit. A dost obtížně ho můžu někam cpát, když je součástí mnou odkazované kritiky. Obojí ale předpokládá, že zvládáš alespoň dva jazyky, ale to by po tobě člověk chtěl moc, když neovládáš ani ten jeden. Jdi trollovat jinam, dík. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

CaboWabo

Dej by nemal nadvezovať. Ale predošlé diely ti dajú pohľad na universum a postavu Maxa. Takže znalosť starších dielov výhodou ale určite nie nevyhnutná.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CaboWabo

no nemusíš dějově to navazovat nebude, ale tak čistě z úcty a z principu bys to měl udělat, navíc sou to výborný filmy 

na příspěvěk reagoval CaboWabo

CaboWabo

CaboWabo (hodnocení, recenze)

Vie mi len niekto rýchlo odpovedať,či je potrebné (resp či je plus) pozrieť si starších Mad Maxov s Melom pred zhliadnutim tohto? Nechce sa mi to tu hľadať na 70 stranách ak sa to tu už náhodou riešilo...vďaka

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, DJ Obelix, ywo666

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Dnes pocas F1 mal tim Lotus na autach nakresleny napis Mad Max, ktorym propagovali tento film a Maldonado behom zavodu priznacne upravil svoj monopost. :))

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Bluntman

to já jen že ses evidentně naučil nové slovíčko, tak mně jen zajímá kam všude to budeš psát a co to o mně vypovídá ????? 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

uz to jede u nas v kine, ale asi sa na to vyseriem, nechce sa mi ista na taketo blbowoodske vyplachy 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

bude to len lacna srajda, tento rymejk. Asi ako mam u noviniek zvyk : pockam na TV Hovna, narkozu, tam to pojde okolo roku 2017/18 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Absolutně nic, ale je příznačné, že se někdo pozastavuje zrovna nad tímto. Ani jednou jsem feminismus nevytahoval: v diskuzi k Avengers: Age of Ultron jsem se vymezil vůči primitivismu a demagogii jistého mentálního mrzáka, který "ho vytahoval", zde u Mad Maxe jsem shrnul oslavnou kritiku filmu, kde je interpretaci snímku věnován celý jeden odstavec. Pokud se nad tím pozastavuješ, vypovídá to spíš o tobě. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Když jsme u toho, na rottenech je i přesně popsáno proč - R (for intense sequences of violence throughout, and for disturbing images)

na příspěvěk reagoval ywo666

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Pánové, Rko to každopádně je, nemusíte mít strach. Minimálně jedna scéna by přes PG-13 rozhodně neprošla...

Uživatel DJ Obelix smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Další Šílený Max je v přípravách

Další Šílený Max je v přípravách

02.05.2024

Již za pár týdnů nás v kinech čeká návrat do dynamického světa stvořeného vizionářem Georgem Millerem (Šílený Max). Furiosa: Sága Šíleného Maxe dorazí na plátna 23.5., tedy celých devět let poté, co… (více)

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

21.12.2023

Nová inkarnace nejslavnějšího monstra japonské kinematografie od studia Toho Company je nečekaným (skromným) blockbusterovým hitem letošního roku. Snímek Godzilla Minus One s odhadovaným rozpočtem… (více)

Marvel našel nového superhrdinu

Marvel našel nového superhrdinu

01.11.2022

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Ambulance) se musel kvůli nabitému diáři vzdát role v prequelu Šíleného Maxe Furiosa, jeho oceňovaná hra Topdog/Underdog na Broadwayi ale brzy končí (nebo minimálně… (více)

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

28.10.2022

Pro herečku a hlavní hvězdu chystané Furiosy Anyu Taylor-Joy (Dámský gambit) je hlavní část natáčení hotová. 26letá Američanka z Miami sdílela před pár hodinami fotky na svém instagramovém účtu, ve… (více)

Reklama

Reklama