Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Je to prakticky krátký filmek, jehož děj předchází událostem hry Assassins Creed 2 a jako takový je výborný po všech stránkách. Pokud jste hru nehráli nebo ani nevíte o co jde, nemá příliš smysl na toto koukat a hned to ohodnotit. Scénář je kostrbatý a bez kontextu, herecké výkony mizerné, souboje vcelku dobré, hudba výborná - podobná jako ve hře. Existují jistě lepší herní filmečky, které fungují i samostatně, ale tento je vyloženě propojen krátkou pupeční šňůrou se hrou, takže nemá smysl ho od ní oddělovat a hodnotit samostatně. Myslím, že video funguje jako nabuzení diváka do interaktivního filmu (hry samé) skvěle. 85% = 4/5. To "desolator6": Možná kdyby sis přečetl celý ten odkazovaný článek na wiki, zjistil bys, že Asasíni byl náboženský řád o několika stupních, z nichž jen první dva (poddaný a kněz) neznamenaly někoho zabíjet, no v další literatuře se dá najít víc. Zčásti pravdu máš - historicky nepřesné, ale zas tak levé to není. V Evropě bylo toto náboženství celkem populární, zejména v italských městských státech, které dovážely z orientu nejen suroviny, ale i zvěsti o tamní kultuře a náboženstvích. Mnozí evropané pak zakládali vlastní sekty s okopírovaným kodexem. ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

Vidět CGI středověkou Florencii,Řím či Benátky je neskutečný vizuální orgasmus a nejednou jsem vyvalil oči a řekl něco jako:,,Muhe...Ehehe Eeee...wááu!''Příběh AC2 je mi znám a tak jsem sledoval preqel který mi učaroval svojí profesijonalitou a nádherou středověkých italských měst a okolí.NNejzábavnější ale bylo sledovat intriky rodin a souboje(Zvláště (ne)závěrečný souboj je lahůdka sledovat.),,Jsem Giovanni Auditore da Firenze a jsem asasin." ()

Reklama

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi naladěn na zahrání si hry po shlédnutí tohoto filmečku. Je to moc dobrej tah od Ubisoftu. Sice film není žádné umělecké dílo ve smyslu příběhu a hereckých výkonů.Jako úvod do hry je to však perfektní. Ale mám dojem, že takové nějáké podobné zápletky již byli v minulosti zfilmovány a né s moc valným výsledkem a tak nějáké vyžší ambice na film dle zápletky Assassin´s Creed bych nechal u ledu. Leda, že by se našel velký rozpočet, perfektní režisér a perfektní herci a scénář by napsal uznávaný scénárista, který má za sebou úspěšné scénáře. Tak bych o tom uvažoval. Machynace cirkve a šlechty v době středověkém a do toho tajné bratrstvo vrahů co objektivně a nestranně hlídá spravedlnost čestným způsobem. Ale tvůrci by museli dát velký pozor na to, aby nevykradli filmy , které již byli natočeny (jak jsem se zmínil výše). A hlavně, aby byl film natočen lépe než zmíněné filmy (záíměrně nepíšši názvy filmu, které mám na mysli asi každý ví). ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Všechny hry s Eziem (všechny Assassins creed) jsem dohrál. A tohle není vůbec špatný. Dobré zpracování prostředí, pohybů a dokonce pokus sladit chvilky ze hry s tímto filmem. Kdyby těch momentů bylo víc, možná bych dal 5*. Krom toho se mi moc líbila kamera. Jen to, že je půlka v hrozné tmě ubírá na kvalitě. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by som tento počin bral ako plnohodnotný film, išiel by som s hodnotením asi o niečo nižšie. Ako prequel k pokračovaniu vynikajúcej hry Assassin's Creed je to však skutočne vynikajúce, herci, i keď nepodali nejaké svetoborné výkony, sa aspoň vzhľadom podobajú na postavy z hier a počítačové efekty vyzerá skutočne skvele. (75%) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama