Reklama

Reklama

Pod kupolí

(seriál)
Trailer 3
Mysteriózní / Drama / Sci-Fi / Horor
USA, (2013–2015), 27 h 57 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Brian K. Vaughan

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch, Dean Norris, Mackenzie Lintz, Colin Ford, Eddie Cahill, Nicholas Strong, Aisha Hinds, Natalie Martinez (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na americké městečko Chester's Mill se jednoho dne snese obří průhledná, ale zvukotěsná a nezničitelná kupole, která městečko odřízne od ostatního světa. Místní obyvatelé tak jsou odkázáni pouze sami na sebe a pomoc okolního světa nelze očekávat. Odkud se kupole vzala a proč tu je? Stojí za tím síly z vesmíru nebo jde o tajnou akci armády? (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele evilmind k tomuto seriálu (1)

Pod kupolí (2013) odpad!

Hodnocení po první sezoně - až směšně slaboučké. Dějové změny a zkratkovitost naprosto ničí motivaci postav, dokonce ani očekávané epické zobrazení katastrofy při zjevení kupole se nekoná, a je dokonce ještě mnohem komornější než v knize. Klíčová postava Juniora působí neskutečně trapně, a obecně skoro všechny změny oproti knize jsou k horšímu. K tomu nepřispívá ani tragický cast, kromě Deana Norrise je to jako spolek ochotníků. Hodnocení druhé sezony - neskutečná sračka. Knižní předloha dávno zapomenuta, a nastává čas na totální dějový marast. Skoro všechny díly kolísají mezi trapné a hrozně trapné, postavy nemají žádný vývoj a prostě jsou chvíli hodné a chvíli zlé, aniž by to jejich okolí nějak zvlášť vadilo. Mrtví náhodně ožívají a živí vesele korzují z kopule a zpátky. Jako, vážně? ()

Související novinky

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

01.03.2013

Dánský režisér Niels Arden Oplev má bohatou filmografii, ale u nás jej známe zejména díky původní verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. A když natočíte film, který mnozí považují za lepší, než je… (více)

Tlusté bestsellery na televizních obrazovkách

Tlusté bestsellery na televizních obrazovkách

04.12.2012

Když máte knižní hit o síle bezmála tisíc stránek, s filmovou adaptací může být problém. Většinou se materiál do jednoho celovečeráku prostě nevejde. A plánovat filmovou sérii, to je velké riziko.… (více)

Reklama

Reklama