Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

____ 24.7. 2010 ____ - hodně zajímavé. Jako by si už někdo uvědomil, že Mortal Kombat se musí nějak změnit, jinak půjde ke dnu. Hry dobré(kultovní), ale filmy horší. Někdo si to vzal do hlavy. Zajímavých 8 minut. Už jsem si představoval na tento motiv i celovečerní film. No doufám, že se ho dočkáme. Tohle vypadá hodně dobře. ____ Přeju, ať to vyjde. ____ ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Chýbala mi tam zvučka, ale rovnako dobré ako prvý film z roku 1995. Tá dvojka bola síce slabšia ale má určite viac ako 29% Tie efekty neboli nejako dobré ale bitky sa dali. Rebirth hodnotím ako príjemný kratkometrážni film, škoda že ich nebolo viac. Takisto rarita nájsť nejaký kraťas aspoň s cz titulkami, tento ich mal. Uvidíme či sa nakoniec séria MK vráti aj na veľké plátno. 4* ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pokud to vznikne, bude to už dost odlišná verze od původního Mortal Kombat. Jako takové promo to nebylo špatné. Svým reálným přístupem a opuštěním od scifi mi to docela připomínalo britský Turnaj zabijáků, což není špatné, ale jedničku MK mám dost rád. Herci příliš nenadchli, uvidíme... Byl bych radši, kdyby to dostal do rukou Anderson ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, tak takhle by to šlo. Vizuál parádní, zasazení do reálnýho světa celkem originální a celý to prostě vypadá až moc dobře. Bitka sice měla svoje rezervy, ale i tak se Tancharoenovi nedá upřít originalita v rámci této herní série a také snaha a viditelná fanoškovská zapálenost. Kéž by se mu takhle povedl i film, jestli někdy bude. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama