Reklama

Reklama

Vyměřený čas

Trailer 1

Ve světě, kde se neplatí penězi, ale časem, můžete buď žít věčně, nebo záhy zemřít. Justin Timberlake a Amanda Seyfried září v hlavních rolích akcí nabitého závodu s časem o muži křivě obviněném z vraždy a jeho pokusu svrhnout zkorumpovaný systém, ve kterém musí bojovat o vlastní život, protože každá vteřina se počítá. (Magic Box)

Recenze (2 096)

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Och och, taký dobrý nápad a takto ho v druhej polovici zdegradovať na Bonnie & Clide??! What's wrong with you people... Pán Niccol, prečo ste si nedali poradiť troška so scenárom? Tiesnivá atmosféra "nečasovej" budúcnosti je natočená výborne, Justin je multitalent a vcelku mu to sekne, malej Amande stačí zagúľať tými krásnymi očami a hneď jej odpustím to "herectvo". Myslím, že latka tohto filmu stála dejovo omnoho vyššie, toto je taká malá tregédia... Ešte raz: veľká škoda. ()

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad, provedení výborné, herci do rolí pasují, ale ten příběh! Snaha změnit systém hodně naivním způsobem, to mě jako studenta ekonomie hodně bije do očí... Nemám rád podobné anarchistické řešení problémů, které ve výsledku nadělá víc škody než užitku a to ikdyž je základní myšlenka správná. A možná paralela s děním ve světě? Myslím, že to je jen zbožné přání některých "protestantů" ()

Crowus 

všechny recenze uživatele

Já mohu jen doporučit. Jediné co bych uvítal, jít trochu víc do hloubky. Myslím, že nápad je perfektní a dalo by se na tom pracovat i nadále. Jak to funguje? Kdo za tím vším stojí? Kde to vzniklo? Proč? atd... ()

benqsiemens 

všechny recenze uživatele

Nevim sic jak Justin zpívá, ale hrát mu jde svěle a to je dobře. Film je originální, svěží, akční, trochu romantickej a hlavně dramatickej. Takhle nějak by měly vypadat filmy dle měho gusta. Skvělé. ()

SantatLoTR 

všechny recenze uživatele

Slušný rozjezd, příběh také akorát ten dojezd... No dobrá když k tomu připočtu Amandu Seyfried dá se na to kouknout i podruhé. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne sci-fi, ktore ma uz hned na zaciatku totalne dostalo nezvycajne originalnym nametom. Technicky zvladnute na jednotku, avsak celkovy "drive", ktory film prinasa zhruba v prvej tretine, neskor sem-tam trochu kolise, co je skoda. Taktiez ma dostal fakt, ze hoci su obaja hrdinova viac nez casto nuteni utekat, Sylvia (Amanda Seyfried) to pri kazdej prilezitosti zvlada na vysokych opatkoch s absolutnym kludom :). Justin Timberlake sa ako herec osvedcil (toto je prvy film, kde som ho mal moznost vidiet hrat). Avsak ked tak citam ostatne komentare, rozhodne nie som sam, komu skor ci neskor snimka pripominala futuristicku verziu Bonnie a Clyde. Tazko povedat, ci je to na skodu, ja som sa v kazdom pripade velmi solidne zabavil. Originalnych sci-fi nie je nikdy dost a toto sa medzi ne moze s kludom zaradit. 80% ()

sabretooth 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál tohoto originálního sci-fi bohužel není využit a člověk celý film něco očekává, bohužel jak tomu tak bývá nedočká se. Myslím, že by se dalo vytřískat mnohem více, ale nakonec máme pouze Bčkové "akční" sci-fi. Nejemotivnější okamžik filmu byl pro mě běh Olivia Wilde, ale to bylo asi tak všechno. Podívaná pěkná, ale těšil jsem se na pořádnou pecku, mé přání nebylo vyslyšeno 55%. ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Tento film ma upútal hneď po vzhliadnutí traileru. V kine som ho akosi nestihol tak som si počkal na DVD. Bavil ma od začiatku dokonca. Nápad s časom ala platidlom a zmyslom života bol úžasný. Spočiatku som sa trocha bál či Justinovi sadne rola drsnejšieho týpka ale boli to neopodstatnené obavy a koniec koncov Justin Timberlake je už viac hercom než spevákom (Social Network, Freinds With Benefits...) In Time drží človeka v napätí a okrem toho po filme máte o čom rozmýšlať či už o peknej Amande Seyfried, o krásnej Olivii Wilde alebo tu máte ešte akési morálne poučenie že bohatí ľudia môžu ovládať svet, manipulovať životmi iných vďaka ich peniazom v tomto prípade času (Čo sa veľmi nelíši ani od dnešnej doby). Jediné čo mi troška vadilo že moja obľúbenkyňa Olivia Wilde neprežila dokonca :/ ale to patrilo k deju. Inak fakt zaslúžených 5* a spokojnosť. ()

Grim 

všechny recenze uživatele

...oproti tomu čo chrlia iní je toto fakt skvost...dôkaz toho, že aj bez futuristických efektov je možné vytvoriť vierohodný príbeh...námet a myšlienka sú spracované veľmi dobre, škoda len, že to skončilo tým otvoreným koncom... ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Vymedzený čas bol prekvapujúco mdlý a vyznieval zbytočne. Čakal som strhujúci akčný film, no bolo to nedotiahnuté. Mnoho vecí nedáva zmysel, ale sympatické obsadenie a zaujímavá zápletka dokáže mnoho vecí ako tak zachrániť. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nápaditá nevšední myšlenka, vizuálně vynikající zpracování. Chtělo to ještě trochu zapracovat na obsahu, nepřetržité hollywoodské honičky nemusí být náplní každého filmu. Ale rád se kouknu znovu. 4+ ()

Nicole32 

všechny recenze uživatele

Nápad je výborný. Z tohto filmu by sa dalo vytrieskať tak veľa. Škoda, že skončil ako klasický americký akčňák. To znamená, veľa neuveriteľných scén a nelogických rozhodnutí.Napríklad: hlavný hrdinovia bez problémov prežijú haváriu pri ktorej by im zrejme dolámalo všetky kosti, vždy sa zachránia v poslednej minúte atď. Žiadny prekvapujúci záver, ani nejaká prevratná scéna. Na druhej strane film má slušné tempo, herci sú v pohode a pokiaľ sa to berie ako jednoduchá oddychovka tak sa to bude páčiť. ()

Pjotrik 

všechny recenze uživatele

Nu ono je to s odstupem pěkná slátanina, ale já mám rád sci-fi, takže jsem stejně koukal. Ale smrt té jeho pěkné maminy mě dostala...představte si že vám ujede noční rozjezd a je to v tahu. Tenhle svět by nás odnaučil chodit někde pozdě. Nu a kdybych měl celej svůj život zobrazen na zápěstí, tak bych nosil zásadně dlouhej rukáv ať mám trochu soukromí. 65% ()

Cichal 

všechny recenze uživatele

Výjimečný film, díky svému příběhu a zpracování ode mě dostává zaslouženě pět hvězdiček. Justina Timberlakea moc rád nemám, ale v tomhle filmu předvedl neuvěřitelný výkon. Těším se na další filmy od Andrewa Niccola. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Preco som mal pocit, ze som uz vsetko mnoho krat videl, len s inymi variaciami? Ale v celku uslo..., dokonca po druhom pozreti lepsie ako prvy krat... ()

ElFifo 

všechny recenze uživatele

Nosnou tohoto filmu je výtečný nápad, jehož potenciál není ani zdaleka vytěžen a mnohdy je ubit notnou dávkou klišoidních scén a stupidních dialogů. Ale je to celkem koukatelný a nemohu říct, že bych se vyloženě nudil. ()

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama