Reklama

Reklama

4teens

(seriál)
Česko, 2011, 6 h 18 min (Minutáž: 53–55 min)

Režie:

Pavel Jandourek

Hrají:

Ondřej Malý, Tomáš Materna, Dagmar Křížová, Tereza Beranová, Tomáš Váhala, Lucie Šteflová, Vanda Chaloupková, Tomáš Hlaváček, Adriana Neubauerová (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Na jednom nejmenovaném gymnáziu vydávají studenti internetový časopis pro „náctileté“. Jeho název, grafická podoba, členové redakce i necelá dvacítka žáků 1. A dávají hlavní podnět k tomu, jak jsme nazvali celý seriál, který byl natočen v Centru hudby, zábavy a tvorby pro děti a mládež Televizního studia Ostrava.

Tak trochu jazyková hříčka z názvu časopisu – 4 teens (For teens) uvozuje mozaiku osudů, které přivedou na televizní obrazovku teenagery a jejich spolužáky či přátele. Věříme, že se s nimi ztotožní především diváci nad patnáct let. Jejich příběhy mají šanci přitáhnout i zralé publikum. Bez rodičů, kantorů i dalších dospělých parťáků se totiž dospívání nedá dost dobře odehrát, ani odžít. (Česká televize)

(více)

Recenze (176)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

S hodnocením si počkám ještě tak dva díly, ale předem vím, že přes tři hvězdičky nepůjdu ani náhodou! Protože herecké výkony, které předvádějí hlavní hrdinové (i vedlejší postavy) jsou příšerné. Přehrávají, přehrávají a když už to vypadá nadějně, tak zase přehrávají-------------------Ano, dávám dvě a vůbec se za ně nestydím. Nejvíce mi vadí, jak se jmenuje, Dája? Kde kruci vyhrabali tak strašnou herečku???Česká produkce se zase vyznamenala, ale musíme přiznat fakt, že je odvážná... Jestli si takhle tvůrci představují teenagery, tak jsou tedy o pár let pozadu. A vyhoďte prosím kostymérku!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Přesně nevím, pro koho je tento seriál určen a kdo by se na něj měl dívat. Je-li určen for teens, jak název napovídá, mají tvůrci asi hodně špatnou představu o tom, na co dnešní teens skutečně koukají. A pokud by u něj večery měli trávit rodiče, aby si udělali obrázek o svých vlastních dětech, máme tu další střelu vedle. Něco mi totiž říká, že rodiče sami moc dobře vědí, jací jejich vlastní puberťáci jsou a mají jich tudíž až příliš plné zuby na to, než aby si o nich pouštěli seriály... :-) ()

Reklama

zedemx 

všechny recenze uživatele

Podle mě velice vydařený kousek z produkce ČT. Nechápu ta prvnotní nízká hodnocení v době, kdy běžela zatím jen uzavřená předpremiéra. Buďto si sám pan režisér dal jednu hvězdičku a nebo někdo si jen přečetl o čem to je a už pálil hodnotit, aby měl co nejvíc ohodnoceno. Chválím velice rozmanité herecké obsazení a líbí se mi obsazení méně známých herců, kteří v kombinaci se stálicí jako Etzler, Kočičková a podobně tvoří vyvážený seriál pro jakoukoliv věkovou kategorii :) ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

1. díl: "Tvůrci nakoukali SKINS", "Můžeme čekat SKINS!", co prosím? Lidé viděli jste to? Kdyby mi bylo 14 a milovala bych čtení Brava, tak bych asi nebyla tak na vážkách jako teď. Tedy nevím, kdo dělá kameru a svítí to, ale je to fakt hrozné. Celkově se na to člověk musí dívat jako pubertál a to Vás přestane po půl hodině bavit. O všem za sympatickou hlavní postavu Bublinu a všeobecně stále koukatelnější dílo ČT, dávám zatím dva. Zkusíme tomu dát malou šanci...malou! -> hnus, fuj. Neeeeeeeeeee. ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

Jakože zrobíme kůůl sitkom s fajnovejma frajerama, který kosej frajerky a do toho házej bonbózní hlášky... Jakože Bevrlihillsdevětsetdvadeset bez dobrýho scénáře, herců, režie a devadesátých let. To celý z chechtáků televizních poplatníků, mrda! A proč by si to v tý záplavě propracovanejch zachraničních seriálů měl kdokoliv pouštět? Můžete mi prosím vrátit těch mých 150 korun? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Michal Sedláček (Roman), který hraje o tři roky staršího bratra Ondřejovi Malému (Milan), je ve skutečnosti mladší. (pardal.vino)
  • Dějem prošlo 90 postav a jeden pes. Natáčelo se v průběhu všech ročních období a součástí hereckých akcí byla řada neobvyklých až kaskadérských výkonů, o které se postaralo 10 dublerů a kaskadérů, kteří v seriálu natáčeli srážku aut, kolizi skateboardisty s chodcem, střet lyžařů na sjezdovce, exhibice na lyžích a snowboardech, rvačku, fotbalový zápas a jízdy na skejťácké U-rampě. (ČSFD)
  • Počet klapek: 6675 Najeté kilometry: cca 190 000 km (ČSFD)

Reklama

Reklama