Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

S ratingem PG-13 takový film dočista postrádá smysl, leda by se jednalo o biják na úrovni Spielbergových Čelistí...a těm Noc žraloka 3D nesahá ani po kotník. Na opačné straně spektra je pak záměrně pokleslá Piraňa 3D, která je zábavná právě svou krvavostí a nekorektností. Takže v tomhle případě pokleslé žánrové atrakce nulové (z jedné urafnuté ruky se fakt nepo...), napětí dočista nefunkční a to všudypřítomné 3D už opravdu otravné - vlastně se z něho už stal standard, tak by ho konečně mohli přestat cpát do názvů, jakoby se jednalo o nějaké pouťové atrakce (ačkoliv ono to vlastně v případě některých kravin není až tak daleko od pravdy...smutné). ()

Reklama

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o nástrahách přírody, ale tohle Jacques Cousteau tak úplně nebyl a já se studem červenal jako krásně tvarované sedací hrboly paní Paviánové za všechny zúčastněné. Sice je hezké, že se pořád něco děje, ale dějí se samé kraviny. Abych v tom znechucení nezůstal sám, napsal něco pozitivního a nalákal své úhlavní nepřátele k projekci, prozradím, že je popřeno základní pravidlo vyvražďovaček a negr nechcípne jako první. Počítačoví žraloci jsou skvěle vycvičení a zřejmě by zvládli i nosit brýle, předčítat Dostojevského a kouřit doutník. Když budete mít to štěstí a seženete si dabovanou verzi, jistě vás jako fajnšmekry mile překvapí, že všechny postavy mluví Ota Jirák. Včetně paryb a kurviček. Myslím, že je více než vhodné při této příležitosti připomenout moji velmi starou babičku a její moudrá slova: Bodejž by mně rarach sám raděj prdel vymrdati ráčil, než bych kundovin takových v skříňce s trubadúry sledovati musela! ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem niekoľkým veciam. Napríklad prečo sa film nazvaný Shark Night 3D odohráva prakticky celý za bieleho dňa, alebo prečo krvilačný žralok napadáva svoje ľudské obete v riečnych kanáloch a na jazere. Netuším odkedy žije žralok v sladkých vodách! Skrátka bol som z toho úplne zmagorený aj vydesený, takže niektoré informácie ohľadne tohto "sladkovodného" živočícha som si musel overiť v príslušných encyklopédiách. Noc žraloka 3D je pre divákov, ktori nevideli Čeluste, vlastne sa nedá porovnať ani s Piraňou 3D, svojou kvalitou sa blíži skôr žraločím hororom ako Megelodon. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat? Ultrablbej film, kterej chce být něčím víc, než je. Díky ratingu se nedočkáme ani krvavých scén, ani žádnejch nahotinek. Žraloci jsou viditelně digitální, což taky nepřispívá k dobrému zážitku. Logika tady vůbec neni a postavy se chovaj naprosto debilně, tím pádem je vám celkem fuk, kdo umře. Dialogy raději ponechám bez komentáře, protože to fakt nemá cenu. Režie je nudná, bez nápadu, nezajímavá. Jediný, co se mi líbilo, byly podvodní záběry, který byly poměrně fajn. Jinak 3D totálně zbytečný, příběh přitaženej za vlasy, aspoň, že záporáci maj sem tam dobrý hlášky a svý role si viditelně užívaj. Celkově vzato je to ale dost velká bída, který je lepší se raději vyhnout a pustit původní Čelisti, který jsou mnohem napínavější a děsivější. 30% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)

Reklama

Reklama