Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak Na nože! po prvním díle hodnotit. Čekala jsem něco moderního ve stylu Top Chef, dočkala jsem se na úvod přisprostlých kuchařů a jejich skororvačky, pak Zdeňka Pohlreicha v roli moderátora (proč nestačí jeho role v porotě a moderátora nedělá nějaký profesionál?), tykačky se všemi soutěžícími (znovu se ptám proč?) a trochu nevábného prostředí. Když ale došlo na vlastní vaření prvního pokrmu, už to začalo nabírat spád. Takže určitě se podívám na další díl, snad se Na nože! konečně najde. (Ale nečekám, že se tam objeví Padma Lakshmi a toho moderování se ujme, tak naivní nejsem...) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Při srovnání s "Ano, šéfe!" poměrně nuda. Zdeněk nemá prakticky prostor na to, aby se mohl projevit, a soutěžící jsou z velké části tak nesympatičtí, že bych si i přála, aby ty čistky byly rychlejší. Zbavit se paní Evy Filipové by taky nebylo na škodu; z nějakého důvodu mě svým stylem projevu irituje stejně tak jako ti machři, kteří odmítají připustit, že by je amatér mohl někdy porazit. Ne, druhou řadu tohoto programu už sledovat nebudu. ()

Reklama

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Vážení........páni.......porodci.......to........že.......dostanete......100...... tisíc........za.........jeden......díl.......neznamená........že.........i .........Vy.........pane ...........Pohlreichu........máte............mluvit.......jako.........Terminátor.....a........dělat.......z..........kuchařského..........Big........Brothera.........víc........než..........to........je.......paní.........Fabešová.........udělala..........díru........do Prahy.........o........panu..................Superšéfovi...................nikdo......................nic.....................................NEVÍ. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Oproti Hells Kitchen, která byla pro tento pořad předobrazem, je to taaaaaaaaakhle slow. Ve třičtvrtěhodinových dílech se vlastně nic moc neděje a kdyby se to dalo změřit, tak by to mělo určitě nejdelší ASL z primáckejch pořadů. Odstranit Polhreicha na vedlejší kolej (a přidat mu tu strašnou stafáž v podobě obou porotců) byla podle mého názoru špatná volba. Vždyť i v Hells Kitchen má Ramsay ústřední - a hlavně nenahraditelnou - roli. Kdyby tady Polhreicha někdo vyměnil, nikdo by si toho snad ani nevšiml... Konec mojí dojmologie :) - - - Edit: Po tom, co jsem videl par dilu MasterChef Gordona Ramseye, tak mi to prijde jeste chudsi, nez prve :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je zpátky! Bohužel v tomto pořadu nemá tolik prostoru na hlášky a stíraní lemplů jako v Ano šéfe!, ale obhajovat touto skutečností zdejší nízká hodnocení je podle mě blbost. Na nože! přeci není Ano, šéfe! 2, je to soutěžní reality show, takže formát pořadu je úplně jiný. Díky postupnému vyřazování stoupá napětí mezi soutěžícími. Navíc pořad nestojí jen na Zdeňkovi, protože porota je tříčlenná a každého si umí pořádně vychutnat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama