Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mohl ukázat, jak u nás lidé umí a nebo neumí vařit. Ukázal však něco daleko zajímavějšího. Tím byla podstata čechů, přetvářka, nevraživost, sobectví. Podle mě se z těch soutěžících ani jeden nechoval slušně. U všech mi za tu celou dobu alespoň jednou vadilo to, co řekli a nebo jak se zachovali. Byla to náhoda, nebo pravdivý obraz naší společnosti? Jsme opravdu takový svině? Vždyť to je sakra soutěž, ve které nikdo nemůže nic ztratit, má sympatické moderátory a má to být zábava. Tak proč pořád ti lidé mají potřebu házet jeden na druhého takový špíny a plivat jim do obličeje. Je mi z toho asi bohužel docela dost blbě. Vysoko hodnotím proto, protože to byla skvělá sonda do mozků lidí a příjemné vaření bylo jen v pozadí. Kdybych měl však hodnotit výkony herců (těmi výkony je myšlena vyrovnanost a jakási vyšší morální úroveň) byl by to ten nejšpinavější odpad v dějinách těchto stránek. Upřimně je mi jedno, že na sebe někdě v Big Brotheru křičej američani atd...ale jestli je český národ takto nechutně prohnilý, tak ať si ten konec světa příjde, protože to asi s náma fakt jinak nejde.... Máme se tu fajn, máme co jíst, co pít, pěknou přírodu, kulturní bohatství a dědictví... Ale pořád si stěžujeme, pomlouváme se a nejhorší je to, že jsme na to ještě hrdí... ()

luczi 

všechny recenze uživatele

"Pro mě je každý dobrý jídlo zdravý." Fakt? No, hodně věcí to o tobě vysvětluje. Stále pokračujeme na stejné vlně, a tak pořady věnované vaření na českých obrazovkách stále nedosáhly toho, aby bylo jídlo prezentováno jako něco víc než "pouhé" ukojení smyslů, škoda, stále hledám alespoň minimální info o nutriční vlastnosti připravovaných pokrmů a výživové znalosti kuchařů stále stojí za hobo... Můžeme se pak divit, že většina českých kuchařů a jejich strávníků má slušně vyvinutá prsa a tři brady? Asi ne, a je hloupost tvrdit, že to k tomu řemeslu prostě patří. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Zatím lepší 3* (protože Pohlreich nemá tolik prostoru jako v ANO, ŠÉFE! a ti dva přicmrndávači mě spíš serou, ten plešatý satan by v klídku utáhl sám jakýkoliv pořad), uvidíme, jestli to bude z hlediska zábavy a kvality spíše stoupat nebo klesat. Možné je v podstatě obojí. __ Po skončení pořadu ponechávám původní hodnocení, jelikož si to od začátku drželo zhruba stejnou úroveň až do finále. 60 - 70 % ()

Hooya 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Zdeňka a kulinářinu obecně. "Na nože" mě tedy bavilo, místy i velmi, byť většina soutěžících mi byla krajně nesympatická. Nicméně po zhlédnutí předlohy (Masterchef) musím druhým dechem dodat, že si Češi zase jednou ukrojili příliš silný chleba a na kvalitu předlohy se dívají z úctyhodné dálky. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Ženu z poroty odklidit.. trapnější osobu (skoro až "tachecí" faktor) jsem dlouho neviděl. Jinak pan Vaněk +++ (beru ho jako čím dál většího frajera! "Ahoj, já jsem majoránka... ") ... obecně vlastě celkem prdel a mimochodem i slušnej pohled na lidi... Všichni pánští soutěžící z posledních 6-ti se chovali ke zbylé slečně naprosto odporně - pecka.. Strašně moc mě bavil jejich divně gay pohled na to, že my kluci držíme spolu a ta hezká, chytrá, výborně se chovající slečna nás sere a nechcem jí mezi sebou. Přál jsem jí pár dílů předem palce, aby mohla jít domů a měla klídek. Vyhrála člověčí soutěž... já vim, Startrekový pindy brzo po ránu, ale co... prostě seriál... k hraní Minecraftu v klidu ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno