Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby najlepší z celej trilógie, hoci ma opäť iritovala nelogickosť chovania postáv ( jednoducho si to svetlo v dome nezapália... ). Mohol to byť dobrý stredometrážny film, to by sa však v kinách nevynímalo. Aby som len nekritizoval, v strede filmu je dosť dlhá scéna, kedy sa kamera natáča raz doprava, raz doľava a vtedy sa dalo napätie krájať. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Nikdy to u PA nebude ono. Spousta věcí tam bylo předvídatelných a několik lekaček a scén bylo převzato z minulých dílů. Párkrát to bylo děsivý, ale konec jsem si představoval lepší, byl podle mě odfláknutý. Chybělo mi tady grandiózní zakončení, kde "Spoiler" se jen v tomto případě nějaká sekta nespokojila s tím, že jim nebylo dopřáno syna a rodiče další dítě neplánují a to už není úplně ono, jako napsal třeba POMO. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Do třetice zase opět trochu stejného a nudného. Tahle recyklace a natahování rádoby provázaného příběhu už mě vážně nebaví, koncept found footage se zde vyčerpal už po prvním díle. Zvlášť, když se jim tu strašidelnou atmosféru prostě nedaří navodit ani tentokrát. Narozdíl od strašlivé a ukecané dvojky se zde ale přece jenom pár dobrých nápadů najde a tvůrci už se nás nestačí polekat jen bouchajícími dveřmi či padajícími pánvičkami. I tak je tam toho ale na 90 minut hodně málo. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak od dalšího dílu hororové série paranormal activit sem moc nečekal a udělal sem dobře. Atmosféra už sice není taková jaká byla v prvním díle ale nějaká tu je a to je hlavní , další co mě potěšilo byly lekačky , je jich hodně a jsou velmi dobré. Postavy hrajou docela autenticky a děj má pěkný spád . Jediné co mě zkamalo byl konec , ale počítam s tím , že jestli bude čtyřka což už vím že bude tak se to tam dorovná. ( příběhová line) . Nebylo by špatné kdyby se pokračovalo od konce druhého dílu , je ještě tolik otázek , které čekají na dpovědi. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama