Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ta otáčející se kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla luxusní (s každým otočením se jsem čekala, odkud co vyletí:-)), zvýšila se i koncentrace poltergeistovských úkazů za jednotku času (tj. z jednoho na cca. pět za hodinu), zbytek je ale typické "Abnormal Passivity". Na rozdíl od "PA" a "PA 2" jsem však tento díl dokoukala (i když nebylo o co stát...), a tudíž fakt, že se jedná o nejlépe hodnocený díl série, výjimečně i chápu. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Kdyby scény, co byly v traileru, narvali do filmu - I would crapped my pants off. Takhle jsem si lekačky užil, nicméně strojený koncept filmu zůstává stejný - graduje, graduje, graduje, BOOM, konec, otázky na jazyku a jedno velké "What the...". Nezapřu, že se jedná o nejlepší díl (prozatímní) trilogie. Má to jakousi hlavu a patu, až na fakt rodinné nutkavé obsese natáčet vše, co se "točí". Každopádně, Oren Peli si může založit filmovou školu, do které by se nemuselo bát chodit nejedno režisérské eso. Protože za pár dolarů (rozpočet jednoho dílu se pohybuje kolem 5 milionů $) vydělat 200 melounů. Noooo, já se klaním, Peli, vyrobil sis zlatý důl. 65% [HD] ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slabota. Třetí Paranormální Aktivita je sice nejkreativněji uchopená, ale z toho vyplývá, že veškerá autenticita jde stranou - což je hlavní devízou této "série". Jednička byla šokující zachycení atmosféry strachu a neznáma, dvojka už byla jen nesmyslné béčko, navíc sprostě kopírující strukturu svého předchůdce, a trojka, ta je jejich kombinací. Směska atmosferických scén (především bloudění chodbami na jeden záběr) a brutálně béčkových kořenů plných roubování schémat na okultní a satanskou zápletku, už zkrátka nedrží pohromadě, i když je to potřetí to stejné. Nejhorší ale je, že po prvním díle už prostě nemá série šanci přijít s něčím novým, tudíž ani nedokáže zaujmout či postrašit. Koho i teď vystraší bouchající dveře, houpající se lustr nebo dvouminutové ticho následované hlasitým zvukem (jediné, co se dá opravdu ocenit, je rozvinutá mytologie, která do sebe překvapivě zapadá)? Stále stejný repetitivní mód a neustálý přísun lekaček snad už dokáže potěšit jen lidi, kteří si nechtějí lámat hlavu s obsahem filmu, ale prostě si jen jít užít svou hodinku a půl hrůzy. Objektivní kvality téměř žádné, ale co do zážitku jistě působivé. O čemž svědčí hlavně obdivuhodné tržby i komerční úspěch podobných "found-footage" filmů (Ďábel v těle, Poslední vymítání ďábla), tak proč tento trend nevyždímat až do poslední kapky? Producenti narazili na zlatou žílu... ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po propadu, který jsem zaznamenal mezi prvním a druhým Paranormal Activity, jsem toho od dalšího pokračování už moc nečekal. Chtěl jsem se aspoň párkrát vylekat a užít si kino. Ovšem pozor, není tu skoro žádná vata, které bylo v předchozích dílech až moc, a strašení začíná hezky brzy. Prostředí konce osmdesátých let navíc působí tak nějak příjemněji než současnost a postavy jsou skvělé. Je zde pár filmových odkazů a dokonce i menší dávka humoru, která sem skvěle zapadá. Lekačky jsou hned od začátku skvělé. Bál jsem se a hlavně jsem se bavil. Je to poprvé, co mě Paranormal activity nadchlo, a pokud by měl být další díl, určitě bych uvítal, aby ho měla pod palcem zdejší parta. Pro mě je tohle zkrátka nejlepší díl série a byl jsem s ním spokojen. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch náctiletých holek, které se smály a řvaly ve chvíli, ve které jsem taky já potřeboval... lekl bych se, no dané slečny mi danou situaci zlehčily a v rámci šokové terapie pomohly, ehm... skvostné díky, a co jako? Paranormal Activity III jako prolog k daným dvoum už hotovým bu bu snímkům... opět nemůžu nic říct, protože v rámci žánru dost dobrééé. Opakuju, já rád klasickou duchařinu, kde v zavěru nikdo nemusí a taky nechytá ďábla po pokoji jako v "scary movie". Klasických 6-7/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama