Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (271)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Podobný propadák jako nedávný slaďáček Hvězdy nám nepřály (The Fault in Our Stars). Nato, jak mám Chloë Grace Moretz rád (dobře, miluju jí!), mě bohužel v roli, kterou hraje v tomto filmu poměrně iritovala. Ovšem Zůstaň se mnou (If I Stay) se může pochlubit alespoň slušným a líbivým songtrackem. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

I ked je to dosť všeobecne smutný príbeh,ktorý ma chytil za srdce,pri jeho sledovaní som toľko neplakala ako pri Me Before You.Páčili sa mi tie rozdielne názory hl.postáv,spojenie jej klasickej hudby s jeho rokovou,no totálne šialenstvo :-) ,Miin duch v nemocnici (asi takto nejako si to predstavujem i ja :-) Adamove filozofické úvahy ,,vzťah na diaľku je ako by si chodila s duchom."... Avšak trocha mi vadilo to neustále skákanie medzi prítomnosťou a minulosťou,i napriek tomu film splnil moje očakávania,bol veľmi romantický,na city hrajúci aj dojímavý zároveň.Záverečná scéna si vyžaduje pokračovanie,dúfam,že sa ho dočkám.. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká načančaná cukrová vata plná plytkých dialógov. Táto teenegerská ždímačka citov mi teda vonkoncom nesadla. Miestami to bolo tak trápne, až ma to nútilo privierať oči. Nechcem byť zlý, film má aj pár svetlých momentov, ale dieru do sveta s nimi aj tak neurobil a priemer sa v tomto prípade zdá byť tak vzdialený ako najvzdialenejšia hviezda našej galaxie. Ch.G. Moretz držím palce a želám jej šťastnejšiu ruku pri výbere budúcich snímkov. Má už za sebou toho dosť a dúfam, že to lepšie ešte len príde. 35/100 ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Rock a klasická hudba, nikdy to společně přece nemůže klapat. A víceméně toho jsme byli svědky po celou dobu, jakou cestou se vydat. Samozřejmě se to neobešlo bez konfliktů a hádek, který z toho vztahu vyplynuly úplně bezprostředně. Mě to přišlo ale až moc extrémně teen. A to že teen filmy relativně můžu. Každopádně to ale mělo originálně pojatý vyprávění a citově mě to dostalo silně tam, kam mělo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nátlakově emoční drama, které není špatné, ale není nikterak originální. Kombinace přítomnosti, "ducha Mii" a minulosti nebyla špatná, ale více neosloví. Silnější nadprůměr, ale víc z If I Stay vytěžit nejde, do kvalit má daleko. Přesto se díky hereckému obsazení jedná o příjemný snímek .. 6/10 = 64% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)
  • Vo filme často zmieňovaný "Juilliard" naozaj existuje. Juilliard School sídli v New Yorku a patrí medzi najprestížnejšie umelecké školy na svete. Bola založená v roku 1905 a poskytuje vysokoškolské vzdelanie v obore hudobnom, tanečnom a dramatickom. (Laslo)
  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)

Reklama

Reklama