Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný film. Pojetí příběhu o dospívání trochu z jiného úhlu. Líbilo se mi, že hlavní protagonista má těžce definovaný pohled na svět...chvílema introvert s neukojitelnou touhou dokázat pomocí svých kreseb něco úžasného, co ho charakterizuje, vystihuje jeho náladu. Jak dokázat prostřednictvím svých kreseb emoce...Když se mu do cesty připlete pohledná dívka Sally, která má také komplikovaný život. Jeho pohled se rázem postupně začíná proměňovat nejenom díky jeho přátelství se Sally, ale také díky spolužákům Zoey a Willem. Vyvrbí se z přátelství mezi Georgem a Sally něco víc ??? ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Všetci si hľadáme to svoje miesto v spoločnosti, niekto sa rád prispôsobí okoliu, no to neplatí pre hlavného hrdinu. George je taký malý rebelant / pozor, vôbec nie je zlý, a ani nerobí zle veci ! / čo nechce to nespraví, no raz príde do jeho života jedna dievčina a skamaráti sa sňou ... no a jedného dňa preskočí iskra ... a chlapec sa bude musieť rozhodnúť čo chce a čo nie, len aby už nebolo neskoro ... Spoiler !!! Taký koniec som čakal, bol to koniec zo srdca, tak ako by to skončiť malo, žiaľ tak to v živote nekončí a človeku ostanú len spomienky ... Spoiler !!! ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zlý, slabý a chabý odvar Toho, kto stojí v kúte, s nesympatickým poloemodebilom, ktorý mal tak zlú charakterovku, že až to bolelo. Žiadna emócia, žiadny hlbší zmysel. Nič. Mal ešte požívať nejaké rastlinky, to by sa k nemu hodilo. Absolútne neúčinné vykresľovanie atmosféry, riaditeľ ako inak neger, vedľajšia línia s jeho kamošom maliarom žalostne nevyužitá. Aspoň že na tú Emmu sa dá pozerať. 2 z 5 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

George, nepochopený depkař, který cítí, že je smrtelný „ehm“ odmítá spolupracovat s okolním světem, protože ve své podstatě nic nemá smysl, celý svět je proti němu... zkurvený umělec. Celé dni je tak čumí tím svým otravným dětským, bledým ksichtem někam do neznámá a v tom zbadá ji, Sally. Sally co by dívka z jiné společnosti si k němu jakýmsi zázračným způsobem najde cestu a jak jinak, najednou má vše smysl. V tady tom časovém úseku toho stihnou hodně, až nakonec George najde sám sebe, jak úžasné, poetické, mistrovské. Vysmrkal sem pár kapesníčku, podepkařil nad tím kolik lidi denně zemře, protože s tímhle na mně Goerge vybafl hned v úvodu a nakonec sem se dozvěděl, že vše dobře dopadne. Pozoroval sem to nejspíš proto, že mívám senilní neděle, naštěstí mně to opravdu rychle „pokaždé“ přejde. 2/10 Každopádně rozebral sem to jen tak povrchně, jistěže to mnělo hlouůubku. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem si oblíbila z jednoho důvodu. Už jsem se setkala s lidmi, kteří mají problém zapadnout, já jsem nikdy až takový problém neměla, spíš jsem výřečný typ, takže mně tohle netrápí. Ale právě plno lidí má problém se seznamováním a nemá UMĚNÍ ZAPADNOUT. Vím jaké to je, vcítila jsem se do situace toho kluka, že to, co tě nebaví se těžko dělá. Což také znám ze své zkušenosti. Takže bravo, co dodat. Jenom bych chtěla podotknout, že pokud jste film ještě neviděli a budete se na něj chtít podívat, tak si ho shlédněte v originálním znění. Já jsem udělala tu chybu a stáhla si ho s dabingem. Otřesný dabing, nedá se poslouchat. Možná to nějak nesedlo jen mně, ale třeba se nás shodne více. Mimochodem dávám 4*. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama