Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že si ten film hraje na něco, co není. Po úvodní úvaze hlavního představitele jsem nabyla dojmu, že půjde o hluboké procítění o smyslu a pomíjivosti života, ale po chvíli to na mě jen zanechalo dojem rozmazleného děcka, kterej jen neví, co se životem. Tento film je jen nafouklá lesklá bublina, která po chvíli praskne a nic po sobě nezanechá. Ztráta času, nedoporučuji. ()

SkyLukey 

všechny recenze uživatele

Duchem skvělý film se skvělým nápadem, ovšem se strašnou adaptací a scénářem. Chápu, že se některým slečnám může líbit blbeček, toho jsem ostatně svědkem dennodenně, ale nemůžu si pomoct, ale hlavní hrdina George je takový hlupák, o kterého by nechtěla zavadit snad ani ta nejošklivější a nejhlouupější holka na světě, natož někdo, koho představuje herečka jako je Emma Roberts. Takže Art of Getting By je uměle budovaný film na nesmyslech. Nicméně chápu, že přesně tento styl filmů milují teenageři, ale částečně i tyto filmy ve mě vzbuzují dojem, že už jsem na některé filmy prostě starý (:D). ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

The Art of Getting By se asi nejen u mě nevyhne srovnání s It's Kind of a Funny Story - díky Emmě Roberts a v podstatě stejnému žánru. Pak ale tenhle snímek působí dost šedě a skoro bez nápadu, což je určitě škoda, protože jinak se jedná o solidní (trochu romantické) drama s docela příjemnými herci a melodickou hudbou. 65 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Velké ne, příběhy "ze života" bývají o ničem, jako komedie se to taky moc netvářilo, Emma Roberts je fajn (a nejen vzhledem, tahle role jí padne jak ulitá a zvládá ji skvěle), ale celý film nezachrání, takže jsem si to pustil jen tak z nouze, protože to bylo to nejlepší, co jsem měl k dispozici. A musím říct: "Páni!" Film ze života, o ničem, který mě oslovil. Jednak je pozitivní, milý, oddechový. A pak... hlavní hrdina je kluk, trochu mimoň, ale žádný uhrovitý nerd z teenage úchyláren. Tahle věta mluví za vše: "Jsem svobodně myslící jedinec, který se rozhodl nezaobírat se tímto rozhovorem." Plus jeho vztah se Sally - na jednu stranu neuvěřitelný, na druhou strašně opravdový. Jako bych už něco takového zažil. # příběh 8 | hudba 6 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu? To řekněte vy mě.. Naprosto povrchově zpracované. Nakonec to je film absolutně o ničem, kde máme jednoho flákače, který celý film pindá o tom, jak je všechno zbytečné atd, atd.. A co z toho? Nakonec všeeechno najednou jde. Rozhodně se z toho dalo udělat něco lepšího než tahle teen kravina. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)

Reklama

Reklama