Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další z řady úplně zbytečných píčovin, která ale aspoň pobaví svoji blbostí, chováním postav atd - takže tomu nedám odpad jako třeba upírům se Seagalem :) Z celého úplně debilního filmu mi asi nejvíc utkvěla scéna z aligátoří slavnosti, kdy přijedou hlídkovat 2 policajti (nebo šerifovi muži, nevim, je to jedno) a přestože mají hlášení o žralokovi, tak na to samozřejmě všichni serou. Jeden z nich má dokonce pušku!! Mno a ten vleze do vozy a kouká dalekohledem, zatímco druhou rukou si drží pušku na ramenou.. druhej zase s dalekohledem sleduje, jak se nějaký pár chystá dopřát si análního sexu na nějakym sudu... pak ten s puškou si všimne, že za ním je aligátor a mentálně mu unikne tak, že "uskočí" před klapnutím aligátoří tlamy a pak připosraně odběhne k civilistům a přitom pořád drží tu pušku na ramenou (místo aby jí chytil třeba tak, jak se zbraň obvykle drží). Civilistům řekne, že tam je aligátor a oni hrajou dál minigolf. Pak žralok přeskočí molo a ukousne tomu druhýmu šmírákovi hlavu, pak je ais 3 vteřiny pokus o nějaký efekty (jak žralok skáče a jak všude cáká krev) a přestože žralok ukousnul oběti hlavu a viděli jsme jak cáká všude krev atd, tak vteřinu na to se tím směrem pár podívá a nikde není ani tělo, ani ta krev a ani žádný cáknutí od toho, jak gigantickej žralok skočil zase do vody... dost dobrá scéna! ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Žraločí čelisti nevypadaly ze začátku tak tragicky. Z úvodu bylo cítit vyladěne poutavé napětí a lákadlo v podobě ikony D.B. Sweeneyho slibovalo kvalitní zážitek. Několik málo vyvedených akcí a tradičně mrskající se končetiny přidávalo klasický punc žraločího adrenalinu. Když ale došlo na podvodní kameru a pohled na útočícího predátora (v šíleném střihu), šlo to fofrem z kopce. Kýčovitý závěr a hloupost některých aktérů pak poslalo Swamp Sharka nemilosrdne do podprůměrného slintu... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další žraločí okousávaná kategorie C až D, která ovšem nepatří až na samotné dno. Kromě dvou opravdických herců se na tom podílejí i momenty, v nichž funguje kouzlo nechtěného, ačkoliv si nejsem jistý, nakolik se chtěl brát tenhle film vážně. Pokládám si obvyklou otázku "Pro koho to kua točej?" a "Kdo na to kua dává prachy?". 10% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Filmoví žraloci posledních dvou let notně vyrostli, naučili se běhat po zemi, plavat v písku, ve sněhu, chytat stíhačky v letu, stahovat pod vodu ropné plošiny, a pokud se nekříží s chobotnicí, mají alespoň druhou hlavu. Takže pokud někdo natočí nový film, kde jen poměrně obyčejný hlubinný kousek někdo vyklopí do bažiny mezi aligátory, působí to trochu jak zjevení. A když si pak dvě různá, dobře vyvinutá děvčata nezávisle na sobě sundají podprsenku, ale pak je neukážou, spadne vám brada ještě níž, protože je to jasný - cudné retro! :-) Žralok zmasakruje aligátoří atrakci u hospody, což personál notně nasere, a rozhodnou se ho sejmout, a i to je osvěžující změna proti standardním vědcům-vojákům-hrdinům. Sem tam se dokonce vyskytne lekačka nezakončená zvýšením žraločího skore, a obecně žralok není moc vidět, a až na konci bude, prasknete smíchy. Suma sumárum je to sice pořád klišovitá monster ptákovina, navíc s nenáviděnou Kristy Swanson, ale já se bavil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, jak se skupina nakonec se žralokem vypořádala, bych dal i nějaký ten bod navíc, ale jinak je to celé strašně tupé a není zde nic moc, co by vás mělo vytrhnout. Úvod je dlouhý a skoro až zbytečně prázdný, protože stejně víte, co musí přijít. Tolik se s postavami ani seznamovat nechcete. Docela mě mrzí, že se na tahle béčka tak moc kašle, protože by se z nich dalo vytřískat víc. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama