Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jednoúčelovej kousek, který rozhodně nedělá hanbu celé sérii, naopak bych si troufnul říct, že po prvním díle zatím nejlepší. Stejně jako u ostatních zde jde především o hektolitry krve a hodně masitý gore. U čtyřky je od každého ve velkém, tudíž jsem spokojený. Parta dementů je teda o něco horší, než bývávala, ale o to nápaditější killingy tam tihle bráškové provádějí. Nečekal jsem nic, dostal jsem v celku dost. 3,5 * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máte 5 minut, králící!" A divák má hodinu a půl, než budou králící zmasakrováni. Úplná katastrofa to není, ale na jedno podívání dostačující. Hlavní postavy se chovají standardně debilně, aby jich pak divákovi nebylo líto. Krom oblíbených klišé - rozdělme se, ať nás snadněji dostanou - si autoři smlsli i na hloupé blondýně - kdo kdy viděl rozdělat oheň pod zasněženým stromem... Škoda nevyužitého začátku, kdy vzpoura bláznů od dob E.A.Poa není nic nového, ale šílení za doprovodu valčíku nabízelo netušené scénky a gagy. Popravou asi vzdávali tvůrci hold sérii SAW. Nejvíce přitažené za vlasy bylo ovládání techniky trojicí retardů (to bych rád viděl naživo), kteří při společném běhu evokovali Texaský masakr... Celé to kanibalské honění a řádění bylo nakonec za vlasy opravdu přitaženo, což se mi jevilo jako nejvtipnější a nejlepší z celého filmu. Jelikož se jednalo o počátek, nemůže snad nikdo ani jiný konec čekat... ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to nemá ani náhodou, ale aspoň to je lepší než tragický třetí díl. Film začíná jako každý slasher. Parta nádherných holek se svýma klukama jedou na chatu, uvíznou, nemají signál a prostě řeší klasické hororové klišé problémy. Vraždy byly krásně brutální a zábavné. Hlavně scéna kde dozorce byl uvázán za všechny končetiny ke dveřím byla paráda. Bohužel v žánru slasher jsem neviděl nic pořádného pár měsíců a Pach krve 4 to bohužel nezměnil. Tenhle žánr je asi už mrtvej. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Stejný režisér jako v případě velmi nepovedené trojky. Jeden by si i zpočátku myslel, že se režisér zamyslel:) a šel do sebe, to jsem si ale myslel úplně špatně:) Slibně (a to myslím vážně:) se rozjíždějící vyvražďovačka se postupem času až neuvěřitelně rozpadne v ubohou plejádu nesmyslných skečů a nelogičností. Za všechny závěrečný hon na přeživší děvčata na prázdné sněhové pláni, tam jsem se i nahlas smál, vracení se pro ztracený pohrabáč ve sněhu, to mě opravdu odstřelilo:) Nicméně možná se přisypalo pár korunek či na to šli tvůrci trochu jinak, ale krvavé scény byly tentokrát lépe natočené než v "digitrojce" a opět nechyběla docela dost dobrá finální tečka ( s přivřenýma očima nad logikou pochopitelně) a já si říkám proboha proč zase až na konec. Dvě hvězdy si to ale zaslouží, byla to vcelku pěkná sranda:) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť béčkové (obzvlášť úvod), s adekvátne inteligentným chovaním postáv, ale zasnežené horské exteriéry a do nich umiestnený cvokhaus sú príjemnou zmenou, obnažených lesbických scén je požehnane, a mordy nesklamú. Ten najšťavnatejší z nich - zdĺhavé porcovanie zaživa - je až perverzne úchylný. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama