Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tento film je v mých očích pro tanec to samé jako Ong Bak pro bojové filmy. Příběh, který je věšákem pro prvotřídní a zajímavé taneční scény (hlavní dvojice navíc dobře vypadá a je sympatická). ■ Asi je fajn, že jsem z celé série viděl jen tento jeden film. ■ Nabouchanej trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jl0QrvDxu-c ■ K vidění mě přesvědčila recenze Františka Fuky http://www.fffilm.name/2012/08/recenze-lets-dance-revolution-step-up.html ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pořád to samé dokola,příběhově naprosto ploché,dialogy celkově o ničem,ale přseto mám tyhle filmy rád kvůli tanečním číslům a i tady se tvůrcům povedlo nejedno opravdu výborné a o tom tyhle filmy pro mě jsou.Bezduchá zábava po únavném dni.Stejně jako u StreetDance 2 i tady to nechám nepokrytě za 4...70% ()

Reklama

Všelicos 

všechny recenze uživatele

To se dělá, nalákat mě na Moose v traileru a pak mu dát jen slabých 20 sekund, z čehož 10 sekund mluví, jako by to ani nebyl on?! No, každopádně mě to nezklamalo, čehož jsem se původně bála a choreografie z muzea a ze zasedání zastupitelstva mě opravdu zaujaly (stejně jako lehce oplácaná dívka v Mobu - buď jim dochází tanečnice, nebo si konečně uvědomili, že se hýbat dokáží i lidé, kteří na sobě mají i trochu masa a ne jen kosti...). Zápletka mi tentokrát přišla trochu zajímavější než obvykle, to s Nike si ale mohli odpustit... :))) ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jsem velky fanousek tehle serie a i pres jedinecna tanecni cisla, tohle povazuju zatim za nejslabsi dil, hodnotim dle pocitu na prvni shlednuti ... Ta omacka okolo, rozumejte - dej, kterym se obali tanecni cisla - je cim dal mene snesitelny a cim dal vic kycovitejsi... Trojka zatim bezkonkurencne nejlepsi. ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Film ze kterého by se dal udělat super taneční videoklip v délce několika skvělých minut. Vše co tam bylo navíc, ubíralo filmu body. Příběh slabý jak pavoučí nitka. Pokud nastane něco tak děsivého jako pokračování, tak bych prosil vynechat dějovou linku a udělat z toho energií nabitý film o pohybovém umění zvaném tanec. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • V malých rolích v jedné taneční scéně se objevili Adam G. Sevani a Chadd Smith, učínkující z předchozích dvou filmů série. (..Lucas..)
  • Při příchodu do restaurace při Emiliině (Kathryn McCormick) premiéře si Emily sundá kabát, který zůstane na židli, ale když vystupuje na stůl, židle je již prázdná. (sona.1990)

Reklama

Reklama