Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Segrestor

vravíš na mňa?

ČOŽEEEEEE?!

 

Ale tak jasné, boli...

Nie, ako vážne, začiatok ma zaujal, celkom ok bitky s grázlami (mafiánmi). Ale potom to dosť upadlo a skor väčšina je priemerný drama-kus aj thriller. Inak nič moc, no...

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Nó, a tak na Charlottke je vidieť  sa rada usmieva. To sa mi páči. :P

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Normálne tento film som mal nahratý popri inom a chystal som sa, že ho vystrihnem. Ostal som však na pár minút pozerať, lebo ma zaujalo vidieť po dlhej dobe Van-Dammeho a navyše ma zaujalo, že mal briadku.

Na moje pomerne veľké prekvapenie, Van-Damme tam coolovo odpravil niekoľko grázlov s nožom. Frajersky a elegantne, bez extra strihov, ukázali aj pekné detaily. Ten Van-Damme sa stále ešte hýbe.

Nejak som ani nebol sklamaný, že po akcii v tom dome, keď vybuchli autá, prišiel akýsi akčný útlm. Stále sa bolo na čo pozerať a stále bol dej zaujímavý a pútavý. Bohužiaľ........ film sa mi nenahral celý, takže si ho pozriem niekedy nabudúce.

Dal by som minimálne 3*.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

SubObjektivně za 3*, za střízlivější akci, minimum patosu a slušného JCVD dám 4*. A tu stopáž jsem ani nepoznal.

Slainesk

Slainesk (hodnocení, recenze)

Čaute. Všimli ste si, že JCVD má od určitého času na čele takú hrču? Viete niekto čo to je, alebo od čoho to má? 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

freemen

Já jsem rád že máš větší výplatu než já.  Přeju ti to:) Už podle toho jak se projevuješ odhaduju, že jsi nějaký vzdělaný a skvěle placený vědec, který brzy změní svět. Určitě nejsi nula, která bleje kraviny na net. To se hned pozná:))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lefty86

freemen

freemen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No to mě ani nepřekvapilo, že ji ještě nemáš. Podle tvých odpovědí vypadáš na uhrovitého masturbačního jedince s nízkou sebereflekcí a s nulovou sociální vazbou na okolí kolem tebe. Z čehož vyplývá tvá potřeba se vyblít ze svých deprimujících mindráků na monitor pc. Nicméně mám pro tebe i dobrou zprávu, časem se z toho dá dostat.:-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

freemen

Nemám, já totiž prodávám takový koloušky jako seš ty, nadrženejm, tlustejm a spocenejm západním němcům. Takže vejplatní pásku nevedu:))

na příspěvěk reagoval freemen

virus10

virus10 (hodnocení, recenze)

Segrestor

sám si jdi do prdele smrade!! já chodim do kina docela dost často, na žádný debilní kinoripy nekoukam, tenhle film nemam kde koupit a žádný odkazy na stahování sem nedávam!! a kdybych si toho všiml dřív a chtěl mu to poslat, tak mu to hodim do pošty

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Segrestor

No např. mě tím nutí abych nelegálně stahoval. Na debilní dabing jim seru a koupit si to nemůžu. Co zbývá? Jít si to stáhnout, protože ač anglicky umím fakt dobře, nebudu platit někomu za něco plnou cenu, když to mou jazykovou mutaci úplně vynechává:)

 

Jinak lidi, co furt máte s tím dabingem? Co je na tom tak lákavýho a skvělýho, když hlas vašeho oblíbenýho herce przní někdo jinej?

na příspěvěk reagoval Segrestor

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

:-))) S češtinou na mě nechod! :D Jedno i nebo y prohozené a řešit to tu na csfd je zločin! Školy už jsem se zbavil :-))

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Už to stahuju, by mě zajímalo, kdo bude dabovat Van Damma, snad ne Soukup :D

DOufám v Pomejeho nebo Štastnýho ...

V nejhorším případě by i Mahdal nebo Procházka ušly ..

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jo to je fakt, to chápu, ale tady není řeč jen o tomhle filmu, prostě téměř všude týpci píšou: Kde se to dá stahnout ? Kde to je ? Atd :D

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

To jo a ani tomu filmu nerozumněly, když ty blbci neumějí většina anglicky a ještě ten zlatej rip musel hezky šumět a praskat :-)))

na příspěvěk reagoval Segrestor

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

mzss1

víš, jak poznáš pravého fanouška filmu, takového, který by chtěl, aby takové filmy točili pořád? - že oblejzá diskuze a ptá se, kde se film dá zdarma stáhnout nebo jestli někdo nemá nějaký torrent. jo, takový fanoušci jsou nejlepší... ehm.

na příspěvěk reagoval mzss1

Reklama

Reklama