Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

(seriál)
  • USA Mindhunter
Trailer 1
USA, (2017–2019), 17 h 1 min (Minutáž: 34–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Hannah Gross, Joe Tuttle, Cotter Smith, Albert Jones, Lauren Glazier, Michael Cerveris, June Carryl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

S oběma hlavními hrdiny, agenty FBI, se vracíme v čase do roku 1979. Společně s mladým agentem Holdenem Fordem (Jonathan Groff) a jeho zkušeným kolegou Billim Tenchem (Holt McCallany) se podíváme nejen do věznice, kde jsou vězněni ti nejhorší a nejbrutálnější sérioví vrazi, ale především do jejich hlav – s cílem dopadnout ty násilníky, kteří stále běhají po svobodě. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Mkartaylas56 k tomuto seriálu (2)

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) 

1.série: Koment obsahuje drobné spoilery, takže pokud nechcete nic vědět dopředu, tak doporučuji přečíst až po shlédnutí série.* Jako co naplat, čekal jsem od Mindhuntera mnohem víc a dle mého je první série přeceňována. Co každopádně nemohu popřít je fakt, že David Fincher a jeho parta odvedla kvalitní práci co se týče kvality režie, protože řemeslně je tento seriál zatím opravdu dobrý. Jinak jsem ale čekal (vzhledem k tomu, že se o tomto seriálu píše jako o thrilleru) více napínavých situací, očekával jsem, že si velmi oblíbím postavy, což se tak úplně nestalo a jednoduše jsem čekal něco víc, než jen psychologické rozbory vražedných psychopatů. Navíc několik věcí, o kterých by se čekalo, že se ke konci vysvětlí proč byly do scénáře zasazeny (např. kočka nebo chlap/psychopat, co byl skoro vždycky na začátku epizody) se zkrátka nevysvětlí a já opravdu netuším, zda budou mít nějaký větší prostor a úlohu ve druhé sérii, což mě celkem štve. Ještě nakonec bych chtěl podotknout, že tímto komentem nechci říkat, že mě série nebavila nebo že byla špatná, to rozhodně ne (navíc díky poslednímu dílu se celkem těším na druhou sérku), ale zkrátka a dobře jsem měl mnohem větší očekávání a chtěl jsem jen dát najevo mou lehkou frustraci. Doufám tedy, že mě druhá série bude bavit o něco více. Hodnotím 75%. ()

Série 1 (2017) (S01) 

*Koment obsahuje drobné spoilery, takže pokud nechcete nic vědět dopředu, tak doporučuji přečíst až po shlédnutí série.* Jako co naplat, čekal jsem od Mindhuntera mnohem víc a dle mého je první série přeceňována. Co každopádně nemohu popřít je fakt, že David Fincher a jeho parta odvedla kvalitní práci co se týče kvality režie, protože řemeslně je tento seriál zatím opravdu dobrý. Jinak jsem ale čekal (vzhledem k tomu, že se o tomto seriálu píše jako o thrilleru) více napínavých situací, očekával jsem, že si velmi oblíbím postavy, což se tak úplně nestalo a jednoduše jsem čekal něco víc, než jen psychologické rozbory vražedných psychopatů. Navíc několik věcí, o kterých by se čekalo, že se ke konci vysvětlí proč byly do scénáře zasazeny (např. kočka nebo chlap/psychopat, co byl skoro vždycky na začátku epizody) se zkrátka nevysvětlí a já opravdu netuším, zda budou mít nějaký větší prostor a úlohu ve druhé sérii, což mě celkem štve. Ještě nakonec bych chtěl podotknout, že tímto komentem nechci říkat, že mě série nebavila nebo že byla špatná, to rozhodně ne (navíc díky poslednímu dílu se celkem těším na druhou sérku), ale zkrátka a dobře jsem měl mnohem větší očekávání a chtěl jsem jen dát najevo mou lehkou frustraci. Doufám tedy, že mě druhá série bude bavit o něco více. Hodnotím 75%. ()

Související novinky

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

David Fincher odhalil nový projekt

David Fincher odhalil nový projekt

14.10.2021

Tajemný tweet stránky Netflix Film tento týden nalákal filmové fanoušky na nové oznámení od režiséra Davida Finchera (Sedm, Zmizelá). Spekulovalo se o třetí řadě Mindhuntera, případně filmovém… (více)

Reklama

Reklama