Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

(seriál)
  • USA Mindhunter
Trailer 2
USA, (2017–2019), 17 h 1 min (Minutáž: 34–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Hannah Gross, Joe Tuttle, Cotter Smith, Albert Jones, Lauren Glazier, Michael Cerveris, June Carryl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

S oběma hlavními hrdiny, agenty FBI, se vracíme v čase do roku 1979. Společně s mladým agentem Holdenem Fordem (Jonathan Groff) a jeho zkušeným kolegou Billim Tenchem (Holt McCallany) se podíváme nejen do věznice, kde jsou vězněni ti nejhorší a nejbrutálnější sérioví vrazi, ale především do jejich hlav – s cílem dopadnout ty násilníky, kteří stále běhají po svobodě. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Tobias18 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

Scénáristický, herecký a režijní strop seriálové tvorby. Lepší to už ani být nemůže. Rozhodně to není pro každého, a určitě to bude 90% diváků nudit, ale pro těch 10% ke kterým se hrdě přidávám, je tady dost možná nejlepší Fincherův počin, který má prostě fakt všechno. Trvalo mi asi týden to zhlédnout, protože to má tak tíživou atmosféru a tak pomalé tempo, že se to prostě nedá sjet celé najednou. Mistrovské dílo, na které jen tak nezapomenu. Závěr je jen třešnička na dortu, která to však dotváří skvěle, a bez které by to jednoduše nešlo. Nemůžu se dočkat druhé série. 100%. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Nedokážu říct, zda je druhá série lepší nebo horší než první. Dokážu však říct, že je naprosto dokonalá. Rozdělení na dvě pomyslné části do Mansona, která je mnohem bližší první řadě a po Mansonovi, která velmi připomíná Zodiaca a je tam pár nervy drásajících epizod tam, vidí asi každý. Náhled do životů agentů (hlavně Bill) je zajímavé a vykreslení všech vztahů funguje velmi realisticky. Mluvím tedy hlavně o vstahu mezi Billem, Nancy a Bryanem. Také cením zkrácení na devět epizod, jde vidět že Fincherovi jde primárně o kvalitu. A epizoda s Charliem je dokonalá, jen samotný Manson byl trochu zklamání, čekal jsem ho víc. Jinak velká, velká spokojenost. Nemůžu se dočkat třetí řady. 100%. ()

Související novinky

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

David Fincher odhalil nový projekt

David Fincher odhalil nový projekt

14.10.2021

Tajemný tweet stránky Netflix Film tento týden nalákal filmové fanoušky na nové oznámení od režiséra Davida Finchera (Sedm, Zmizelá). Spekulovalo se o třetí řadě Mindhuntera, případně filmovém… (více)

Reklama

Reklama