Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

(seriál)
  • USA Mindhunter
Trailer 3
USA, (2017–2019), 17 h 1 min (Minutáž: 34–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Hannah Gross, Joe Tuttle, Cotter Smith, Albert Jones, Lauren Glazier, Michael Cerveris, June Carryl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

S oběma hlavními hrdiny, agenty FBI, se vracíme v čase do roku 1979. Společně s mladým agentem Holdenem Fordem (Jonathan Groff) a jeho zkušeným kolegou Billim Tenchem (Holt McCallany) se podíváme nejen do věznice, kde jsou vězněni ti nejhorší a nejbrutálnější sérioví vrazi, ale především do jejich hlav – s cílem dopadnout ty násilníky, kteří stále běhají po svobodě. (geklon)

(více)

Recenze uživatele aR3Zz k tomuto seriálu (10)

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) 

Hodnotím jako nadprůměrné psychologické krimi drama. K thrilleru za mě daleko a o akčnosti se hovořit nedá vůbec. Naopak - hrátky s myslí a myšlenkami lidí jsou ztvárněny dokonale, stejně tak herecké obsazení a výkony na nejvyšší úrovni. Mým problémem bylo, že je to celé ukecané a jen ukecané. O tom to vlastně lovci myšlenek jsou (a být mají). Jenže pokud mi přišlo nejzajímavější a nejpoutavější řešení "soudobých" (tedy v seriálu aktuálních) vražd, tak jsem se prostě jen netrefil do žánru. Druhou sérii v nejbližší době rozhodně neplánuji. I proto subjektivních 65% ()

Série 1 (2017) (S01) 

Nejsem fanouškem (natož znalcem) sériových vrahů, tak neumím ocenit obsah většiny epizod. Stejně tak neholduji psychologii. Bylo to ukecané a místy ukecanější. Ani pozitivní, ani negativní. Prostě takové "ze života", ale přitom zdaleka ne "z našeho života". 65% ()

Epizoda 1 (2017) (S01E01) 

Za mne slabší začátek. Vlastně jsem čekal něco trošku jiného a ne ukecané drama. Proto mě ta pomalost místy až nudila a najednou ... konec. 50% ()

Epizoda 2 (2017) (S01E02) 

Pořád pomalé, sotva plynulé a moooc ukecané. 50% ()

Epizoda 3 (2017) (S01E03) 

Dal jsem ještě šanci třetímu dílu. Ne, že bych viděl nějaký posun, ale přesto cítím chuť a nutkání si pustit ještě jeden díl... 55% ()

Epizoda 4 (2017) (S01E04) 

První nadprůměrný díl. Už jsem si získal vztah k hlavním hrdinům, dokážu vysledovat i jistou plynulost děje a zvykám si na formát seriálu. Tedy na to, že je vše postaveno na dialozích. 70% ()

Epizoda 5 (2017) (S01E05) 

Celý díl se točí kolem zamotaného případu a dalo by se říct, že je samonosný. Což vůbec není na škodu! A navíc jsem se zamiloval do Anny Torv, takže první sérii určitě dokoukám. 75% ()

Epizoda 6 (2017) (S01E06) 

A zase trošku zpomalení, navíc krátký díl, takže se toho fakt moc nestalo. Jediným silným bodem byl střet ideálů s realitou, tzv. kopanec do zadku. Tedy objasněný případ zdaleka neznamená veřejností přijatelný. A "ti nahoře" si stejně vše ohnou jak potřebují. ()

Epizoda 7 (2017) (S01E07) 

Trošku intimnější díl. Tedy alespoň co se soukromých životů našich hrdinů týče. Ale "projekt" se rozjel naplno a není cesty zpět. Všichni chtějí více. "Lodičky" byly super. 75% ()

Epizoda 10 (2017) (S01E10) 

Konec, jaký se vlastně dal očekávat. Nijaký. Jak se začalo, tak se skončilo. Nic nevyvrcholilo a vlastně ani nemělo co. Přesto vyloženě nenudilo, takže opět 75% ()

Související novinky

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

David Fincher odhalil nový projekt

David Fincher odhalil nový projekt

14.10.2021

Tajemný tweet stránky Netflix Film tento týden nalákal filmové fanoušky na nové oznámení od režiséra Davida Finchera (Sedm, Zmizelá). Spekulovalo se o třetí řadě Mindhuntera, případně filmovém… (více)

Reklama

Reklama