Reklama

Reklama

Bitva roku: Tým snů

  • Česko Battle of the Year: The Dream Team (více)
Trailer 1

Battle ofthe Year je pro tanečníky breakdance něco jako olympiáda. Na tomto turnaji se každý rok potkají ti nejlepší z nejlepších, ovšem žádná americká skupina nevyhrála už patnáct let. Proto se losangeleský hiphopový magnát a bývalý b-boy rozhodne, že je na čase vrátit USA na vrchol a najme kdysi schopného trenéra, aby sestavil hvězdný tým. Blake má pouhé tři měsíce na to, aby dal dohromady dvanáct talentovaných jedinců, kteří spolu dokážou spolupracovat a dotáhnou to až vysněnému titulu. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (59)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle "taneční" filmy a třeba série Step Up je pro mě fajn relax.Bohužel tohle je opravdu veliká nuda,která úplně stejně jako Step Up nepřináší nic nového a operuje s těmi nejlacinějšími klišé a charaktery (nejlepší kouč všech dob,který má ovšem problémy s psychikou a pitím,tým plný egoistů,který si k sobě musí najít cestu,outsider bojující s neřízní publika,...).To celé by se ještě dalo se skřípením zůbů překousnout,kdyby tu podobně jako v již zmíněné sérii byla taneční čísla,která by to celé zachránila...bohužel nejsou.Respektive jsou,ale jen 3 (z toho 2 v posledních 15 minutách) a jakkoliv jsou dobrá,nedokáží zachránit to co se dělo předešlou hodinu a půl...40% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Bud už nejsou taneční filmy cool a nebo mě to už přešlo , ale poslední dobou nebyl natočet žádný taneční film který by mě zaujal a tento opravdu není vyjímkou . Ani by mi tak nevadilo že je celý prolezlý všemi možnými klišé , to už k tomuto “ žánru “ patří , ale v tomto filmu to nefunguje . Ušlo to , ale sobě podobným filmům se nevyrovná . Ani závěrečný tanec nezaujal . ( 21.3.14/MAC ) ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Josh Holloway dostane šanci opět začít žít svůj život a má za úkol sestavit Dream Team pro Battle of the Year. Film se především zaměřuje na Joshe Hollowaye a jeho přísný trenink, kterým dává zabrat tanečníkům breakdance. A pořádný breakdance si užijete až v poslední části filmu. Hodně se mi líbil Josh Holloway v roli přísného trenéra, ta část jak stmeloval tým a tak, mě prostě bavila. Samozřejmě jsou i lepší hudební filmy, kde se více tančí či zpívá, ale mě se tady líbil ten příběh jak se z jednotlivců stal tým. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mám ráda, dobře se u nich vypíná mozek, protože od příběhu nic netradičního neočekáváte. Čekáte ovšemparádní taneční čísla a to v hojném počtu.. tady jich až tolik není... nejsou tu ale především - a to dělá hodně - žádné sympatické postavy, se kterými by se člověk sžil. Je to tu jeden vedle druhého pako nebo vůl a vlastně ani se nějak nedostanete k jejich vlastnostem apod... nic.. jediný kdo se tu jakžtakž řeší je ožralý "kouč" a dva kokrhající kouhouti. JO a okrajově jeden gay, jeden žid a jeden mladý otec. Zatím nejslabší taneční snímek, co jsem viděla. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Sójer ze Ztracených si s sebou z ostrova přitáhl bandu napomádovaných a elegantně upravených b-boys jemně mixnutých s tamními opicemi. Tak nesympatickou bandu elektroškovaných hošošlápků jsem neviděl už od dob Heverly Debills 90210. Z bandy si zapamatujete tak maximálně George nebo to byl John? David?. A po filmu si tak maximálně vzpomenete, že měl kouč problémy s pitím. "Batl of d jr" je přesně ten typ filmu, který by měl být zakázaný dříve než se vůbec odsouhlasí. Nudné, levné, barevné jak volební program SPD. A z děje nevytřískáte nic víc než, že John? David? Pepa? si jedou pro výhru na nějakou nejprestižnější soutěž v předvádění se na světě. I přesto, že je v týmu morálka horší než ve frontách na máslo, tak stačí párkrát: "bububu, pojedete zpátky na ostrov, kokoti" a všichni jsou přítulní a a poslouchají jak po frontální lobotomii. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Malé cameo si ve filmu zahraje i zakladatel a organizátor soutěže, o které film pojednává, Thomas Hergenrother. (Terva)
  • Anise, jednoho ze členů amerického Dream teamu, hraje Francouz Anis Cheurfa. Ten break dance provozuje jen okrajově a známý je především díky sportu zvaném tricking, ve filmu předvádí hlavně salta a různé akrobatické prvky. (serger)
  • Dream Team tvoří skuteční a nejlepší tanečníci, s nimiž štáb vedle Los Angeles natáčel také v Montpellier, kde se každoročně Battle of The Year koná. (Terva)

Reklama

Reklama