Reklama

Reklama

Bitva roku: Tým snů

  • Česko Battle of the Year: The Dream Team (více)
Trailer 1

Battle ofthe Year je pro tanečníky breakdance něco jako olympiáda. Na tomto turnaji se každý rok potkají ti nejlepší z nejlepších, ovšem žádná americká skupina nevyhrála už patnáct let. Proto se losangeleský hiphopový magnát a bývalý b-boy rozhodne, že je na čase vrátit USA na vrchol a najme kdysi schopného trenéra, aby sestavil hvězdný tým. Blake má pouhé tři měsíce na to, aby dal dohromady dvanáct talentovaných jedinců, kteří spolu dokážou spolupracovat a dotáhnou to až vysněnému titulu. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (59)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Strašné :-) Ve všech směrech :-)) Strašný scénář, zahlcený všemožným (možná veškerým) klišé, strašné herecké výkony, strašné režijní vedení. Ani ten tanec nezaujal. Film je esencí zmatených hormonálních projevů chlapců na prahu puberty, kdy je každá póza ostrá jako umělohmotná břitva na hraní. Fuj :-) 10% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $8,888,355Tržby Celosvetovo $16,549,477Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ povrchný balast, ktorý nemá čo ponúknuť /20%/ ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Bud už nejsou taneční filmy cool a nebo mě to už přešlo , ale poslední dobou nebyl natočet žádný taneční film který by mě zaujal a tento opravdu není vyjímkou . Ani by mi tak nevadilo že je celý prolezlý všemi možnými klišé , to už k tomuto “ žánru “ patří , ale v tomto filmu to nefunguje . Ušlo to , ale sobě podobným filmům se nevyrovná . Ani závěrečný tanec nezaujal . ( 21.3.14/MAC ) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to připravený na zkouknutí už od chvíle kdy se vědělo, že v tom bude mít hlavní roli Holloway, kterej je strašnej sympaťák, navíc jsem ještě zjistil že tam hraje Sarah z Arrowa, což byl takovej bonus. Hodnotit samotnej breakdance nebudu, protože tomu prd rozumim a nijak mě to nenaplňuje, i když nějaký ty kousky nejsou nejhorší. Ale i tak to bylo USA klišé, s průpovídkama do duše, respektováním pravidel a celkem populárním koncem, kdy vítězství tak, tak unikne... ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Standardní a klasická žánrovka, která nemá čím překvapit. Jediný rozdíl je v tom, že místo nějakého sportu je tu breakdance. Jinak je všechno předvídatelné a šablonovité. Benson Lee jede na jistotu a pouze za sebe skládá scény, v nichž nejzajímavější je roztodivná choreografie některých figur. S patosem je to většinu filmu jakž takž snesitelné, až ke konci je to přes míru a protivné. Hodně toho zachraňuje Josh Holloway, který nepostrádá charisma a i když jeho postava prochází očekávatelným vývojem, hraje velmi dobře a je to sympaťák. Ostatní už jsou buď nevýrazní, nebo špatní (Chris Brown se na herce nehodí) a také dost zaměnitelní. Sečteno a podtrženo se jedná o chvílemi zajímavý (z hlediska choreografie), ale po většinu času nudný film, který doopravdy ocení jen tzv. bboys a bgirls. 40% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Dream Team tvoří skuteční a nejlepší tanečníci, s nimiž štáb vedle Los Angeles natáčel také v Montpellier, kde se každoročně Battle of The Year koná. (Terva)
  • V roce 2013 USA skutečně čekalo na vítězství v této soutěži už 15 let. Naposledy se z vítězství radoval americký tým v roce 1998, kdy na prvním stupínku stanula skupina Rock Force. (JP84)
  • Anise, jednoho ze členů amerického Dream teamu, hraje Francouz Anis Cheurfa. Ten break dance provozuje jen okrajově a známý je především díky sportu zvaném tricking, ve filmu předvádí hlavně salta a různé akrobatické prvky. (serger)

Reklama

Reklama