Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (102)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást nízkým hodnocením, není to vůbec špatné. Jasně, že herecké výkony skřípou a příběh je občas toporný a v závěru překombinovaný, ale dá se to přežít. Máte tu totiž víc luxusních aut než v Rychle a zběsile a ty veterány! Akce je dávkována rozumně a rozhodně se není za co stydět. Tempo je přesně akorát a ženské herecké role? Radost pohledět. Solidní 4*. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takové umírněnější Rychle a zběsile a nemyslím to pejorativně. Leckoho totiž může štvát sci-fi nádech posledních dílů nepochybného předobrazu tohoto filmu a toho mnohem umírněnější podoba krádeže nádherných, starých a nebesky drahých aut bude dozajista bavit. Já jsem jeden z nich. Ačkoliv tempo občas koliduje mezi nudou a opravdovým adrenalinem, skvěle se podařilo využít nádherné lokace prosluněné Francie a charisma Scotta Eastwooda, který sice nepochybně nebude nikdy takovou hvězdou jako jeho otec, ale mně jeho herectví celkem baví (ironií je, že v Rychle a zběsile se příliš nepředvedl a producenti si ještě dvakrát rozmyslí, jestli mu ještě v nějakém blockbusteru dají šanci. Dvojku bych si dal, tam už bude hrozit kino..pár automobilových nadšenců se v mém friendlistu najde, takže tímhle kouskem se neprohloupí. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Snaha nakombinovat 60 sekund a Rychle a zběsile se tady fakt nepovedla, už jenom to, že film nepřináší nic novýho a snaží se přiživit na "značce" dvou zmíněných snímků, je prostě špatně. Kamenem úrazu pak je scénář a dialogy, protože se tam melou neskutečný cancy, naprosto prázdný a zbytečný fráze, a když potom v akčním thrilleru (jak se můžeme dočíst) dojde na líbání při západu slunce, je po všem. Mladej Eastwood od tatínka pochytil jen nějaký ty rysy, jinak je to celkem herecký prkno a ti ostatní tomu zrovna dvakrát taky nepomáhají. Hlavní snahou tady bylo udělat všechno pěkný - pěkný a naleštěný auta, pěkný domy, lokace, pěkný holky i kluci. Ale ono to ve výsledku pěkný fakt není. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, keď sa vo filme primárne zameranom na autá nemusím pozerať na po*ebané Mustangy, resp. iné americké šroty, ale na naozaj vzácne kusy (hoc väčšina z nich boli repliky, ale to neva), takže minimálne za túto snahu dávam palec hore. Celkovo to vizuálne vyzeralo veľmi lahodne, akcia vydarená, ale... scenáristi skrátka pri písaní nemali svoj deň a navyše sa snažili svoju neschopnosť kamuflovať rôznymi zvratmi, až to nakoniec úplne pochovali. Herci akože strašná slabota - mladý Eastwood, keby sa nevolal Eastwood, tak si v žiadnom filme v živote nezahrá, ale nie je to len o ňom. Zo všetkých zúčastnených som mal pocit, že to majú ťažko na háku, jedine Ana de Armas so svojou peknou tváričkou to ako-tak zachraňovala. 40 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno