Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vyšponovanej souboj bratrů Kučerových o to, který z nich víc zchromí jejich společné dílo vlastní tvůrčí potencí. U mě vyhrál Honzík, jenž neohroženě vystoupil z "šedavého" stínu úspěchu jeho staršího sourozence, a to proto, že prznil diváka i před kamerou. Zatímco ostatní hráli velmi špatně, on byl zcela mimo. K příběhu snad jen SPOILER, že v čepel smrti se tentokrát vybrousil Majzlík, zasekávající své ostří do všemožných dalších mladých neherců, s jednou výjimkou, tvořenou nehercem starým. Sám předvedl výkon odpovídající úrovni celého projektu, což pevně doufám, byl záměr. Dramaturgické a dějové úděsnosti nemá cenu komentovat. Pochválit lze(vzhledem k celkové kvalitě filmu) snad jen kameru, "hudbu" a Irenu Máchovou, což jí však v pekle bude po zásluze přičteno v zápor. 20% ()

Reklama

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Je celkom sranda sledovať, ako sa Kučerovi nedarí absolútne nič, z toho o čo sa snaží. Dokonca ani tú lakačku nedokáže natočiť tak aby fungovala. A strach? Pff. Akurát nedávno som pozeral Evil Bong od Charlesa Banda (hororovú komédiu o vraždiacom bongu) a aj tá bola strašidelnejšia. Rovnako ako pri predošlom Kučerovom počine, aj v Poslednom výkriku ide len o trápnu zmes neschopnosti, idiocie, amatérizmu a plagiátorstva, ktorej hororové ani filmové kvality komentovať nebudem, bo moja slovná zásoba nepozná dostatok vulgarizmov. Ale tu som sa aspoň pár krát zasmial. Na Šmajdovi. Je to pravdepodobne úplne najhorší herec vôbec a to rátam aj aktérov filmov Zdeňka Trošku, Uwe Bolla, Eda Wooda, filmu The Room, filmu Lady Terminator, filmu Forced Entry, béčiek, céčiek, reklám, telenoviel, monster hororov, tromy a porna. Bolo to veru úsmevných pár minút, než ho zavraždili. A keď ho vraždili vlastne tiež (všimnite si, že asi tak pri piatej rane nožom do chrbta ešte stále držal pri uchu telefón). Za neho pol hviezdy, ale jednu nedám. Výstavný ODPAD! ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že jsem vydržel jen zhruba první půlhodinu, ovšem ani v nejmenším nepochybuji o tom, že zbytek filmu by můj názor a hodnocení nezměnil. Je fakt, že film občas svou amatérskostí pobaví, ale po většinu času jde o příšernou nudu, u níž se zkrátka nejde po celou dobu bavit jen a pouze úděsnými postsynchrony, absurdními replikami, děsivými (ne)hereckými výkony, totální nelogičností a filmovými chybami (woodyho příměr k Tommy Wisseauovi je zcela na místě). Ani nemám chuť rozebírat, co všechno ve filmu za tu půlhodinu nedávalo smysl, stačí mrknout k Fukovi, ten to popsal velmi vtipně a trefně, já bych jen musel papouškovat. Jinak jsem přemýšlel, že bych dal aspoň jednu hvězdu za to, že hlavní hrdinka četla v jedné scéně Tvář toho druhého od Abeho (to pro mě bylo naprostým překvapením), ale… ne. Má oblíbená kniha si nezaslouží být čtena v tak řídkém sranci, jakým právě Poslední výkřik je. A vůbec, má cenu ještě něco dodávat k filmu, kde se na jednom place sejde Šmajda, Bartošová a stávkující dýdžej Štěpán Turek, který se ve filmu objeví nejen jako zmrzlinář, ale i v kůži Olivie? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to aspoň bralo s nadhledem, a ne tak strašně vážně. Natočit Vřískot za pár šupů ve třech lokacích s neherci (a s herci, kteří hrají vyloženě amatérsky) s využitím pár profláknutých zvukových a hudebních prvků, prostě v českých poměrech na úrovni nejde. Pokud by se tedy film bral jako vtip, možná by to bylo koukatelné. Ale ty toporné výkony, ty okatě kašírované vraždy, to skutečně nijak veselé nebylo. (Samozřejmě nemá komentovat tu hromadu nelogičností - kromě těch zde již zmíněných třeba to, že Karin u její kamarádky hlídá polda, ale Karin odjede lážo plážo s Erikem, policajt nikde, starej polda asi nepozná synovcovo auto, zaparkované před jeho vilou, kulečník uprostřed úzké chodby je také vynikající, nikdo nikdy nemá mobil u sebe v kapse, ale na gauči, stole, bundě, podezřelým z vraždy je chlap, co zavražděnou platonicky miloval, kam zmizela Šmajdova mrtvola? Jak je možné, že se budovy záhadně vyprázdní, když má zaútočit vrah na vyhlédnutou oběť? Holka věří tajemnému hlasu v telefonu, na koho si má dát pozor, i když jí takhle volá jen vrah. Holky mají problém dostat se ze zamčené školy, ale dovnitř lidi chodí i přes zamčené dveře. Vrah sice má jistý motiv, ale ten nevysvětluje dvě třetiny vražd ve filmu..) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama