Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

A killer in Prague, svérázný a neokoukaný název. Musíme přeci zaujmout zahraniční diváky, kde polovina nebude moci najít tohle město na mapě, a nespléct si nás s Polskem. A ta většina nepochopí umělecký podtext, a neocení režisérskou vizi, které velké hromadě populace nepřijde ani na zmar, páč bratři Kučerovi netočí filmy pro tuhle nastávající generaci. Ano, je to tak, leč bohužel, nepatřím k budoucím elitě, tak tímhle odpadem jen veřejně naznačuju svoji negramotnost!.. (Mimochodem, chápu že to měl být záměr, a jen dál dokazuji jaký podprůměrný intelekt mám, ale já bych si to vysvětlil jen tím, že se muselo šetřit na budgetu, ale když už natáčím, jakože, střední školu, nebudu si pronajímat druhou třídu na základní škole..). Ty vole, ten film mě tak psychicky odboural, že už ani nevím, kde končí můj ocas, a proč jsou moje chlupy černé, (samozřejmě, ty na prdeli). A za ten zkurvenej postdabing, bych si i já nasadil pláštěnku, a začal vraždit. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho sychravého, ponurého večera si bratři Kačerovi koupili digitální kameru a spáchali Poslední výstřik, vedle kterého vám bude Bastardí trilogie pana Magnuska připadat jako Pán prstenů. Negramotný scénárista, slepý kameraman, jednoruký střihač a hluchoněmý dirigent spojili své síly, umy a talenty a mě nezbylo, než tleskat nad hlavou, když konečně přišly závěrečné titulky. A to se ještě dá čekat, že se Kačerovci zase brzy rozhodnou šířit radost. Hlavní motivací, proč si toto dílo vychutnat, pro mě samozřejmě byla přítomnost paní Ivety. Jako ve snách jsem několik měsíců brouzdal po internetech, až se mi konečně podařilo dosáhnout očekávaného cíle a film podloudně a nezákonně získat. Chvíli jsem byl vzhledem k hnusné kvalitě obrázků rozzlobený, že jsem v návalu stařecké demence stáhl nějaký zasraný kinorip, ale nebyl to kinorip. Nicméně z uměleckého výronu slavné pěnice musel být rozčarovaný i hrábě Martucci, který chtěl jistě při té úvodní pětiminutovce onanovat a vzpomínat na dny a noci plné nepřetržitého, nespoutaného sexu. ()

Reklama

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

Gar-mogoth

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen posledních 15 minut, tak nebudu hodnotit a jen napíšu své dojmy(včetně spoilerů, protože tím stejně nikomu neuškodím). 1. Divný zvuk, hudba a hlasy. Všichni herci mi přišli jako nadabovaní a to ještě k tomu špatně. 2. Podivná kamera. 3. Opravdu trapné "bojové scény", ještě k tomu s nesesynchronizovaným zvukem. 4. Herci snad ani nehrají. 5. Mejzlík je skvělý záporák a roli si snad i užíval. 6. Vrah má snad nejlepší motivaci v historii žánru. "Tvoje matka zabila mé dítě. Byla se mnou těhotná a šla na potrat. Tak jsem ji potrestal." 7. Co měla znamenat ta písnička na závěr? K filmu se ani trochu nehodí. 8. Film je tak špatný, až je vtipný. Deset minut z patnácti jsem se smál. 9. Za těch patnáct minut bych dal filmu jednu hvězdičku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama