Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie som a ani nikdy nebudem fanúšikom gangsterských snímkov, no vzhľadom nato že ide o thriller z Kóre-e, pričom som tušil, že pôjde o úplne iný druh spracovania filmu, na aký je bežný divák zvyknutý, rozhodol som sa spraviť výnimku. "New World" disponuje veľmi solídnym príbehom, pričom jedným z mnoha plusov sú okrem samotného záveru, ktorý ponúka zaujímavý zvrat, pomerne rôznorodé povahové črty hlavných postáv. Na jednej strane vzbudzujú rešpekt, no na druhej dokážu v divákovi vyvolať pocity, kedy nadobúda dojem, že i v tak silných kriminálnych inštitúciách ako sú Gangy, môže vládnuť pomerne pohodová atmosféra. Musím uznať že sa tomu verí naozaj ťažko, no tento krimi thriller si aj vďaka tejto myšlienke nadpriemerné hodnotenie určite zaslúži. Na záver už len dodám, napriek tomu, že sa v závere objavia pasáže kedy dostávajú priestor mačety, či baseballové pálky, divák očakávajúci akčné orgie, môže úplne zabudnúť. V tomto príbehu ide skôr o vyobrazenie boja formou intríg než samopalmi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JENOM TŘI LIDÉ NA SVĚTĚ O TOBĚ VĚDÍ.....“ /// Operace NOVÝ SVĚT. Operace, která může Ja-Sungovi zdvojnásobit plat (u policie). Plán vypadá dobře, ale chlapec je po vosmi letech nějakej unavenej…. Krimi gangsterka, která drží poklidný tempo, snad abych líp vstřebal těch několik jmen a stihl se dokonce (nebo do konce?) zorientovat v ksichtech. Nepřekvapí akčníma scénama, ani několika mordama. Stojí na příběhu, kterej se rozbíhá pomalu, nechává nahlídnout do organizace (i tý policejní), trochu do hlavy ,,VOLAVKY“, ale nakonec si stejně nejvíc vychutnáte onu víc než solidní gangsterskou gradaci. Takovou tu asijskou. Ve který maj poslední slovo Yanbianští dělníci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Volali z Yanbianu. Prej nejsou lidi. 2.) Zjistím, že pojem ,,čínskej hacker“ není jen americká fantasmagorie. 3.) Thx za titule ,,richja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Cistokrvna zanrovka, vynikajuco rezijne zvladnuta. Kedze tento zaner mozem, tak poznam z inych podobnych kuskov rovnake ci podobne dejove linie. Preto mi toto stvarnenie neprislo ako moc originalne. Preto "len" stvorhviezdie. Dlhsiu stopaz som si zacal uvedomovat az v samotnom zavere, ktory som, podobne ako Adrian, vnimal ako nadbytocny. S ostatnom tiez viac-menej suhlasim. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jestli máš rád kmotra a rákosky, tak je tohle tou pravou nefalšovanou volbou právě pro tebe :). Já teda rákosníky uplně nesleduju, ale podle různejch filtrů zde, sem si našel tenhle labůžák. Jo, tohle se fakt povedlo, i když sem čekal krapet víc akce, tak stejně mě film dokázal udržet při životě a nenechat vytuhnout, což je mým velkým problémem :o). Důkladně propletená honba za trůnem korejskýho podsvětí. Tajný cajti, mafiánský bosové, který spolupracujou s fízlama, jeden zkušenej detektiv a žádný velký přestřelky, ale regulerní fajty s nožema a bejsbolkama, no fakt že jo. Asi se film krapet inspiroval skutečným příběhem, takže o to víc peckový. No, písnička Dvojí život se sem přesně hodí. Jo, tohle se korejcům povedlo, tak snad mi z pár dalších filmů nezešikměj voči pičo! :o) ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"Z policajta jsem se stal největší boss mafie, tady koukej jak!" Kdybych to viděl v datum vydaní, vůbec bych si nevšiml týpka ze Squid Gamu. Super příklad toho, jak má vypadat kvalitní gangsterka, která nemá moc akce, ale naopak je založená na hodně silném scénáři, kterej nepředvídatelně dodává různý možnosti konce (a že vás kurva překvapí). Akce je tam téměř jenom jedna a stojí za to (scéna ve výtahu excelentně natočená). První půl hodina filmu je taková hodně matoucí, kdežto na zbytek stopáže nezapomenete. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama