Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (589)

hammer_head odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla. Na filmy ze studia Asylum se člověk musí dívat s nadhledem, jinak to snad ani nejde, ale co je moc to je moc. Nenapadá mě vůbec nic, proč bych měl dát aspon jednu hvězdu. Jediný klad, který jde tomuto filmu přisoudit je, že ho můžete dát jako dárek nějaké osobě, kterou moc nemusíte nebo spíš, kterou nesnášíte. Díky této kravině budete mít dárkové formality za sebou a ještě vás potěší, že ten dotyčný ztratí 86 minut svého dosavadního zbytečného života. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje nebe, určitě v něm kromě andělíčků lítají i mraky žraloků! A jestli přijdu do pekla? Tam žraloci plavou v kotlích, spolu s potrestanými hříšníky. Říkal to náš pan farář (a drbal se přitom na hřbetní ploutvi). Z oltáře na něj smutně shlížel kladivoun, na hlavě trnovou korunu z rybářských háčků a rozhozené ploutve přibité na kříži. Znáte to, mládež se nám už nemodlí, a to ani k čelistem na nebesích, lidi se bez zábran globálně oteplujou a tím dochází ke změně klimatu. Nakonec přijde trest Boží. Zde tedy trest od Asylum. Z nebe začnou pršet žáby, vlastně žábry. Tornádo vcucne pár tisíc paryb a pak je shodí na hlavu, jak při kobercovém náletu. El Niño - El stupido! Po celou stopáž filmu blbé jak troky (ve kterých samozřejmě taky plavou žraloci), ale neskutečně zábavné – řehtal jsem se jako kůň, resp. mořský koník a spokojeně se tlemil jak debil. V českém jazyce neexistují dostatečně expresivní výrazy pro popis této ultrabrutální parybí kokotiny. Nutno vidět! Natočeno podle skutečné události. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak som si teda myslel, že u béčkového filmu ma už nemá skoro čo prekvapiť, ale toto dielko ma naozaj poriadne vyviedlo z omylu. Pripravte sa na stupídny dej, mizerných hercov a spústu žralokov, občas aj padajúcich z neba alebo plaziacich sa po zemi ako hady. Blbosti sa medze nekladú, ako ukazuje Sharknado, ale pravdou je, že istú dávku originality to malo, ak to nebudete brať príliš vážne, tak sa aj pobavíte. Skrátka len pre otrlých priaznivcov béčkových filmov, ktorí by v tom mohli nájsť aj zaľúbenie. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

je tam tornádo, rozbouřené moře, vše vysvětlené v podstatě globálním oteplováním, a nejdřív se to moře rozlejvá do LA, všude samej žralok, kterej umí skákat strašně vysoko do výšky a jeho jedinou starostí je něco sežrat, a ke konci tam jsou i tornáda, která nabrala v oceánu kupu žraloků, a vždycky, když to tornádu zničej, tak ti žraloci z toho začnou padat, a to tam pak vidíte krásné WTF scény jako v trajleru. A to hlavně tuto: SPOILER: Holka vypadne z vrtulníku a sežere jí žralok. Ten pak po nějaké době padá na zem. A bývalá hvězda Beverly Hills, jak si mohla vidět v tom videu, mu skočí do držky i s motorovkou. Rozřeže ho zevnitř a vyleze z něj. Čirou náhodou to byl z těch tisíců žraloků ten, co zežral tu holku, co padala z vrtulníku. Chlápek jí vyndá, je v celku, ani on s tou motorovkou ji neškráb. Mít tak štěstí v životě, jak ta holka. Dají jí umělé dýchání a žije. Jupíííííí :D KONEC SPOILERU. Nádhernej WTF okamžik, ani oko nezůstalo suché :D Kdyby to těch WTF okamžiků mělo víc, tak v hodnocení přidám, ale hlavně v druhé polovině mě ta pitomost spíš štvala - a tím nemyslím, že jsou žraloci v tornádu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Béčkový film o tom, že na Californii udeří hurikán a začnou pršet žraloci. Žraloci jsou všude, ve městech, v ulicích, v domech, v kanalizaci. Jako zajímavej nápad, ale je vidět, že to je béčkový, ty triky a efekty nic moc, bylo jasně vidět, že to tam je dodělaný počítačem. Ale jinak se to dalo, celkem zábava. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama