Reklama

Reklama

Smrtelné zlo: Probuzení

  • USA Evil Dead Rise (více)
Trailer 6

Snímek Smrtelné zlo: Probuzení, od tvůrců hororové klasiky, přesouvá děj z lesů do města a vypráví zvrácený příběh dvou odcizených sester, jejichž shledání přeruší probuzení démonů posedlých masem, což je vrhne do totálního boje o přežití, v němž čelí té nejhorší verzi rodiny, jakou si lze představit. (Vertical Entertainment)

Diskuze

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Hmm. Aj keby to bola pravda čo píše Psychor tak taký záver filmu by totálne pochoval možnosť pokračovania. Ktorého sme sa aj tak chvála Bohu nedočkali 😅

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Podělím se s vámi o jednu zajímavost. Zhruba jednou za rok si s Fedem Alvarezem vyměníme pár mailů, kde rozebíráme současné hororové dění. Vždy se ho pochopitelně vyptávám i na jeho následující projekty, a tak mě zajímalo, proč vlastně nechtěl režírovat snímek Evil Dead Rise. Fede nejdříve mlžil, ale poté na rovinu prohlásil, že kvůli Raimimu, kterého označil za nepřítele tvůrčí svobody. Tak jsem vyzvídal více, až mi Fede nakonec poslal hrubou verzi scénáře ke snímku Evil Dead s mnohem temnějším závěrem. Mia zde měla levitovat a poté zemřít krutou smrtí, ale Raimi požadoval optimističtější konec, a tak donutil Fedeho celou závěrečnou scénu přepsat.

na příspěvěk reagoval mm13, gein

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Zase je tu "expert", který slovo horor nezná ani z rychlíku, co po něm říct, než jen že píše jako obvykle blbosti a přát si víc nemůžeme. Jen nevím jestli mě tenhle opakovaný vtip baví.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Bezchybny Evil Dead z 2013. Dobry for. 😂😂😂😂😂 Byti horrorovym expertem, musi byt fakt ocistec. 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert se obávám, že laická i odborná veřejnost rozcupuje Evil Dead Rise na kusy. Snímek si pod sebou již předem podřezává větev tím, že se hlásí k Evil Dead franšíze. Každý divák tak bude automaticky porovnávat jeho kvalitu s bezchybným Evil Dead z roku 2013. Alvarez nastavil laťku neskutečně vysoko a je prakticky vyloučeno, aby se k ní Cronin alespoň částečně přiblížil. Pokud by se jednalo o  samostatně stojící horor, tak bych nad Evil Dead Rise nejspíše nelámal hůl, ale vzhledem k daným okolnostem je nutno čekat propadák.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak třeba olověnou vestu ještě nikdo nenadaboval. A pravda je, že tohle je jeden z filmů kterej bych teda s dabingem fakt vidět nechtěl :)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tak s tím já nic nenadělám, že ty články vznikaly.;-) Jen jsem to uvedl. Já sice nejsem tak ostře vyhraněn, ale samoz. souhlasím s tebou. Když střelím od boku, tak 95% věcí, co mám doma jsou v orig. Jak jsem již napsal níže, jsou tu vyjímky, ale je jich minimum.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

PKD

neviem aké k tomu treba články. polka hereckého výkonu je hlas. dabing ničí zvukovú stopu a hlavne mení scenár. stačí si nejaký film pozrieť v originále a potom v dabingu, uvidíš dva rozdielne filmy. ja dávam vždy za príklad niektoré komédie. napríklad prvú časť clerks, alebo cohenovho diktátora. oba som videl tesne po sebe v originále aj v dabingu a rozdiel v hodnotení by bol tak dve až tri hviezdičky.

na příspěvěk reagoval PKD

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

PKD

neviem čo je na tom pravdy, ale napr kubrick vraj dabovanie svojich filmov zakazoval. byť tvorca a vlastník práv nejakého filmu, urobím to isté. dabovaný film nie je ten istý film.

na příspěvěk reagoval PKD, Wacoslav1

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Novácký dabing byl v poho. Ale já to mám stejně už dávno na dvd (s naprosto famózním menu!!! např., když spustíš film a kamera jede dovnitř úst knihy, labůžo) a pouštím si vše, včetně tv s. jedině v orig. Já vůbec v drtivé většině dabing nevyhledávám. Jen vyjímečně.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Lacike

k tomu muzikálu. Zábava to býti může. Já ale dávám u této série přednost hororové atmosféře před komediální.;-) Tv s. jest vyjímkou.;-) tam to prostě ´´musím´´ překousnouti. Ale když se to tak nehorázně povedlo, tak jim tu šílenou 2.s. (části z blázince jsou top, krom návratu do chaty, samoz.) a spol. rád odpustím.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

PKD

První Evil dead je stejně nejlepší právě s tím jednohlasým dabingem. V ofiko dabingu jsem to vlastně nikdy neviděl ani nechci :)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak tam jsem se ještě nedostal.;-))) Já jsem ještě pořád v pravěku u 720hd, checht.;-)))

Související novinky

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

27.04.2024

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Hororové spin-off filmy na obzoru

Hororové spin-off filmy na obzoru

06.02.2024

Krvelační démoni divákům nehodlají dát pokoj. Po komerčním úspěchu loňského snímku Smrtelné zlo: Probuzení to vypadá, že hororová série Evil Dead po letech chytila nový dech. Film Leeho Cronina s… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Reklama

Reklama