Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenze uživatele hansel97 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) 

Skládačka osmi životů z různých kousků světa, které dost dlouho trvá, než zasadí všechny důležité části na svá místa, což je škoda, protože v počátečních epizodách může ztratit dost potenciální diváky. Síla spočívá právě v postavách, z nich prakticky každá nabízí komentář k nějakému společenskému problému, jež představuje. Výborně napsané postavy, evidentně drahá produkce a jak už by u Wachowských člověk čekal - akce, jak se patří. (nejlepší epizoda - WWN Double-D?) ()

Série 2 (2016) (S02) 

Mnohem vybroušenější série, které již nepodráží nohy nutnost představit složité příběhy osmi zprvu nezávislých postav jako v té první. Celou sérií se více prolínají důležitá společenská témata, která dělají ze Sense8 mnohem emotivně nabitější a podstatnější seriál. Výborná a akce a skvělý náčrt mnohem většího příběhu, který mohl pokračovat třetí sérií, ale bohužel nebude. (nejlepší epizoda - All I Want Right Now Is One More Bullet) ()

Happy F*cking New Year (2016) (S02E01) 

Jasný fanservice, který měl za úkol zkrátit dvouleté čekání fanoušků a ještě je trochu uchlácholit na vánoční atmosféře. Vánoční speciál nenabízí žádný dějový posun a vlastně nemůže ani stát sám jako TV film, spíše jako epizoda propojující obě série. V rámci seriálu očekávaná kvalita. ()

Reklama

Reklama