Reklama

Reklama

Třída smrti

(studentský film)
  • USA Class of Death
Celý film
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Mysteriózní / Thriller
Česko, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Základní škola Rybnická má novou senzaci! Ve třídě učitelky Zimové každý rok zemře jeden žák. Je to morbidní shoda okolností nebo jsou žáci ve třídě opravdu prokletí? A pokud ano, jsou prokletí nějakou nadpřirozenou mocí nebo jen lidskou krutostí? (oficiální text distributora)

Recenze (125)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka před nějakou pořádnou horrorovou řezničinou dokonalé. Stylová černobílá animace, vhodná dikce vypravěče a naštěstí i dobré zakončení (chvilku jsem se totiž bál, že hlavní hrdina poběží Císaře nabonzovat). ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Moje dieťa mi väčšinou také hlúposti z youtube púšťa (má snahu púšťať), až mi oči kríži. Od tohto videa som sa neodtrhol a na konci uznanlivo kývol hlavu. Že fakt uznanlivo. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

No toto bol dosť drsný snímoček, pojednávajúci o tom, čoho všetkého sú ľudia schopní, ak majú pocit, že im ide o krk. Do konca aj deti! Atmosféra priam mrazivá.. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejpříjemnější překvapení z Pionýrů hororu. Depresivní, znepokojivé, a to jak vizuálem, tak hlasem vypravěče. Navíc odpovídajícím způsobem vypointované - a co si od kraťasu přát víc? ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobrý je to... Scénář by se dal v drobnostech vypilovat a hlas vypravěče nesedne asi každému ale jako celek je to příjemně pochmurné, znepokojivé a atmosférické pokoukáníčko...Silné 3, nebo slabší 4 ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

9/10 – Nejlepší studentský krátkometrážní film, jaký jsem kdy viděl. Naprosto skvělá a bezchybná animace, která člověka okamžitě vtáhne do děje a chvílemi i nažene strach. Děsivost tomu hodně přidávaji i bravurní tóny, které když se rozezvučí, tak jde do tuhého. Jak je možné, že má tohle patřičnější a hrůznější hudbu, než většina jiných hororů, to nechápu. Zkrátka moc pěkně zpracované téma, rychlé a přehledné. Je třeba ocenit i samotný námět, tedy skutečné události, jimiž je příběh inspirován; upřímně si myslím, že by se klidně daly zpracovat do samostatného profesionálního bijáku (např. průběh posledního roku, nejistota kdo zemře). Doufám, že to autoři ještě někam dotáhnou, pakliže ještě nedotáhli. Verdikt: "Velice znepokojivé." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Krátké animované filmy mám rád, protože mohou velmi překvapit. Tváří se, že nejsou třeba i nic moc, ale pak najednou zjistíte, že to je výborná podívaná. V případě "Třídy smrti" tohle platí dokonale. Ano, animace je jednodušší a místy hodně statická. To ale spíše podporuje hororový dojem, který si na vás při sledování sedá. K tomu ještě skvělý hlas vypravěče, který správně ovládá svou intonaci. Skvělý zážitek a ukázka toho, že jsou zde originální hororoví tvůrci, kteří se nebojí výzvy. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Nádherná česká jednohubka! Krásně nakreslená, pasující hudba Daniela Patrase, výborný hlas, příběh a prostě všechno. Kéž by takových počinů bylo víc! Přeju hodně elánu do příští práce. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekla, že se hezky předvánočně naladím na horor křesťanského svátku a jako uznávaný strašpytel jsem si pustila horor trvající sedm minut. No sakra, to se mi ale krutě nepovedlo. Je to strašidelné! Krátké a děsivé. Klika, že už nechodím do školy, protože jinak bych se tam po Vánocích nevrátila. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

po zhlédnutí tohoto hororového animáku mám dobrý pocit, že mladá česká tvorba jen nenapodobuje cizí trendy a přichází i s něčím novým a neotřelým. Těch 7minut uteklo jako voda a bylo plné mrazivého napětí. Dávám silnější 4* a docela mě nalákal na celý projekt - Pionýři hororu. Tento příběh si lze prohlédnout tady: http://vimeo.com/79629026 [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Krásná snaživá animace s tajemným příběhem, která potěší každého milovníka creepypasty, ať už smyšlené nebo založené na skutečné události. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vyborny pocin ve vsech smerech! Scenar, hudba, vypravec, zvuk, animace, napeti... vse na vysoke urovni. Trida smrti da vzpomenout na Karla Zemana, klobouk dolu. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

V Pionýrech hororu jsem našla horory vlastně jen dva - Třídu smrti a Masožravý obraz. Byť potěšily i hororové parodie/komedie (Odečet vody a Dům 66b), Třída smrti je špicí pionýrské sbírky, ze které číší nesmírná preciznost a láska k hororovému žánru. 75% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jo bylo to baječný a na studentský film o to víc no koukám . Hudba animace všechno do sebe zapadalo a doprovodný hlas se tam taky hodil . ( 22.11.13/MAC ) ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele

Krásná a zároveň jednoduchá animace/kresba, je to stručný a nenatahovaný a má to parádně temnou atmosféru. Zajímavej je i scénář s mrazivě znepokojujícim koncem - takovýhle kraťasy bych si teda líbit nechal! ()

Reklama

Reklama