Reklama

Reklama

Summer Camp

Trailer 3

Čtyři mladí Američané se přihlásí na práci poradců v odlehlém španělském táboře, ale jejich představy zábavně stráveného léta začínají rychle slábnout, když jeden z nich náhle ztratí nervy a napadne ostatní. Než si skupina uvědomí, co se děje, zmocní se jich virus vyvolávající vztek. Virus se mezi nimi rychle šíří, a musí se spolehnout jeden na druhého, aby měli nějakou naději přežít noc. (noelcoward73)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (60)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Měl jsem večer chuť na pořádnej partičkovej horor. Jenže to by ta parta lidí musela mít nějaký charisma. Na tom se asi shodnem všichni. Ta zápletka s infekcí, která má vzteklinovej vliv by i celkem ušla, ale to by to muselo dávat nějakej smysl. Tím pádem to prostě u mě moc nefungovalo. Jednou to máš, pak to přejde, nic si nepamatuješ. Prostě nereálný. Ale ten konec s dětma, to byla třešnička. Škoda jenom, že tam chybělo víc těch gore momentů. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Táborová bojovka? Krev a černá rohovka.“ Když to porovnám se zábavou na pionýrských táborech mého dětství v Černé vodě (!) v Rychlebských horách, jasně vítězí španělský Summer Camp. Zajímavější lokace, kreativnější vedoucí, divočejší bojovky i strava. Plus zajímavá zvířátka pro městské dětičky. Ovečky, králíčci, pejsci... s pěnou u huby... Ocenil jsem i hru Na slepou svázanou bábu nebo to neustálé střídání rolí při hře na honěnou. Kočka se stává myší, myš kočkou. Bavil jsem se. Teď mi hlady kručí v břiše, je čas navštívit jídelnu a TÁBOROVÉ OKÉNKO: [][] Co děti psali na pohlednice rodičům? [Ξ] Mami a tati. Jídla je dost. Hlavně masa. [Ξ] Ubytování v barabizně, vedoucí jetí, domorodci sjetí, lesy pěkné, plné hub. [Ξ] Atmosféra v kolektivu na houby. Doslova. [Ξ] Vedoucí vrčí, my zdivočeli. [Ξ]  Lovecky, čili s nástrahami vybudovaná stezka odvahy byla fajn. [Ξ] Postřik trávníku už míň. Naše zavlažování nevedlo k růstu, ale ke snižování stavu táborníků. [Ξ] Tábor se vydařil, nikdo nepřežil. [][] A jaká epidemie je vlastně horší? Covid nebo houbová cyklická vzteklina? Jednoznačně ten čínský covidový opruz, protože se španělskou plísní stachybotrys byla aspoň sranda. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kameraman musel být asi hodně zfetovanej (nebo měl absťák), protože takhle rozklepanou kameru jsem snad ještě neviděl, navíc mi přišlo, že to celé natáčel se zoomem. Zkazilo mi to celý film, vůbec se na to nedalo dívat (viděno ve Full HD a neumím si představit, kdybych to měl vidět v horší kvalitě, asi bych to po 20 minutách vypínal). Každopádně i tak byl tenhle Horor táák suchý, dementní chování všech postav, dialogy o hovně, Gore pomalu žádné. Hvězda maximálně za ten úvod a za tu jednu pěknou herečku, ale jinak je Summer Camp fakt otřesně natočená, uřvaná sračka. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

I když vím, že být za každou cenu originální nemusí být vždycky plusem, nápad Summer Campu, že se postavy chovají jinak, než jak je v obdobném typu hororů zvykem, musím prostě pochválit, protože tohle! Tohle tu ještě nebylo. Škoda jen, že se páni scénaristé a režiséři a všichni, co mají tuhle pakárnu na svědomí, zasekali jen na tomhle origoš nápadu, páč jinak je Summer Camp tak nějak o ničem- parta emerických děcek (tentokrát už trochu odrostlejších), evropský (tentokráte španělský) vidiek a pár lačných zubů po krvi. Ale ta hodina a čtvrt uteče jak Bolt na osmistovce. A pozor (spoiler)- tentokráte žádný happy end, jupiky jej. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Summer Camp“ je průměrný film, který rozhodně není tak děsivý, jak by děsivý být mohl. Ale na druhou stranu jsou zde scény, například ta s dětmi, které jsou hodně nepříjemné a z kterých vás bude mrazit. Ale najednou zjistíte, že je to místy až moc obvyklé a až moc klasické a vytratí se z toho jakýkoli náboj. Prostě jen film o tom, jak se zvrtne návštěva kempu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Režisér snímky žiadal počas castingu od hercov, aby kričali a rozbíjali veci, nakoľko sa ich charaktery počas deja menia na násilné stvorenia. Španielsky herec Andrés Velencoso dostal úlohu Antonia vo filme vďaka tomu, že v režisérovej kancelárii rozbil stenu. (Marceloo)
  • Film sa natáčal v zimných mesiacoch, pričom jeho dej sa odohráva počas leta. (Marceloo)

Související novinky

Španělský král hororu chystá další film

Španělský král hororu chystá další film

03.11.2014

Jaume Balagueró je pevně spjatý se španělskou produkční společností Filmax, která se specializuje na žánrové filmy a pod jejíž hlavičkou si udělal mezinárodní renomé hororovou sérií REC. Poslední díl… (více)

Reklama

Reklama