Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 42–60 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Michael Mando, Patrick Fabian, Jerry G. Angelo, Luis Bordonada, Vincent Fuentes (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve zbrusu nové seriálové řadě se stává Chuckova smrt katalyzátorem přeměny Jimmyho McGilla v Saula Goodmana. V důsledku jeho ztráty se Jimmy sbližuje se světem zločinu, což může ohrozit jednak jeho budoucnost jako právníka, jednak jeho vztah s Kim. Chuckova smrt se hluboce dotkne bývalých kolegů Howarda a Kim a v bitvě rozpoutané bratry McGillovými zase jednou zavede každého z nich na opačnou stranu. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je možná hloupé to říct, ale díky absenci Chucka (konečně) drží čtvrtá série víc pohromadě, s čímž je spojený i větší prostor pro drogové linky kolem Fringa a dalších a to je rozhodně plus. K úplnému přerodu Jimmyho do Saula sice ani tentokrát nedojde, ale už k tomu není daleko. Snad jen to tempo by občas mohlo být trochu svižnější, ale už sem se smířil s tím, že to se nezmění až do konce...80% ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že absence Chucka mi vůbec nevadila, ba naopak. Měl jsem v minulých sériích pocit, že už se téma bratrské rivality vyčerpalo. Líbí se mi postupná přeměna Jimmyho na Saula, i když zde ještě není úplně dokončena. Nicméně více prostoru tu dostává zejména narkomafiánská linie a to je dobře, protože ta mě i v předchozích sériích bavila nejvíc. (Netflix 4k, orig.) ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé epizody čtvrté sezóny prequelu Perníkového táty se hravě vyrovnají tomu nejlepšímu, co kdy Vince Gilligan napsal. V jádru naprosto běžné konverzační drama o třech hlavních postavách se sice ke své očekávané proměně posouvá velmi pomalými kroky, síla sáhodlouhých dialogových výměn s nečekanými pointami nicméně dokáže strhnout jako leckterá tarantinovka. I zde samozřejmě platí všechna pozitiva předchozích sezón, s blížícím se „koncem“ jsou však všechny problémy závažnější, a o to více zdrcující (což se týká obou paralelně se odvíjejících dějových linií). Nejlepší epizoda: Wiedersehen (9) ()

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Dobre to pokračuje, ale čo som počul, tak až v 5ke a 6ke sa to rozbehne na plné obrátky. Teším sa, pretože tento 4-sériový setup je veľmi výživný a strašne kvalitný, no dal by sa kľudne drbnúť do sérií dvoch. Štvrtá je vlastne rovnako dobrá, ako tretia, s veľmi silnými build-upmi, nechýbajú ale aj niektoré fillery a linky, ktoré nie sú najzaujímavejšie na svete. Uvidíme čo ďalej. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul se přehoupl do té prý už naprosto stoprocentní poloviny a po absolvování této série můžu zvěsti jedině stvrdit. Tohle právnické drama, co staví půdu pro nejlepší seriál všech dob, je prostě skvělé v téměř každém ohledu. Krimiseroše, kde hrajou velkou roli drogy, budou u mě vždycky vděčným tématem. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (211)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě jsou viděny webové stránky na pomoc Huella Babineauxa (Lavell Crawford). Tyto stránky skutečně existují. Stačí zadat do internetového prohlížeče www.freewill-baptistchurch.com. Najdete tam i telefonní číslo na pastora. Když mu zavoláte (předvolba +1), odpoví vám hlasová schránka, která odkazuje přímo na tento díl. Můžete si jí poslechnout zde. (HonzysKISS)
  • Způsob, jakým Werner Zirgler (Rainer Bock) mluví německy, zatímco má kapuci přes hlavu, a poté mu Mike (Jonathan Banks) říká: „Mluv anglicky,“ je podobný tomu, jak Saul (Bob Odenkirk) mluví španělsky svým věznitelům, Waltovi a Jesseovi, kteří nosí lyžařské masky, a Jesse mu říká, aby mluvil anglicky. (Petrmachovec)

Reklama

Reklama