Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná show Hlas se vrací! Ty nejlepší zpěváky bude vybírat nová sestava koučů. Do křesel, která se otočí jen za opravdu výjimečnými hlasy, znovu usedne rocker Pepa Vojtek, hitmaker Michal David, ale také přední slovenský rapper a hip-hopper Majk Spirit a na dvojkřesle s jedním jediným tlačítkem usednou Marta Jandová a Dara Rolins. Těšte se na neskutečně dobré výkony! Jděte s námi po Hlase! Moderují Leoš Mareš a Tina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu dlho zaoberať tými úbožiakmi, čo sa prihlásili do tejto televíznej show. Je to banda hlúpych adolescentov, nezdravo ambicióznych teenagerov a nesebakritických somárov. V tej kope hnoja sa celkom iste žiaden výnimočný spevák neobjaví. No skúsim podrobnejšie rozanalyzovať tie slávne celebrity, čo vystupujú v úlohe nesmierne dôležitých koučov. Je to pozoruhodná pätica kreténov, z ktorých sa mi dvíha žalúdok. Hnusný, starý, vypasený, upotený, plešatý socialistický DJ Michal David. Skrachovaný, umastený, vypelichaný metalista Jozef Vojtek. Dve tupé fifleny - vrahyňa motocyklistov Darina Rolincová a silne trápna rockerka Marta Jandová. Ku ním do partie ešte akýsi niktoš z Petržalky (vraj slovenský rapper) Majk Spirit. To je poriadne panoptikum hrôzy. No a ešte plus dvojica neznesiteľných moderátorov - hyperaktívny táraj Leoš Mareš a nechutná maďarská indiánka Martina Csillaghová. Jednoznačný odpad! ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Mám kolem sebe spoustu známých, kteří tvrdí, že Josef Vojtek (a potažmo i hudba skupiny Kabát) vyměkl, když si vzal Sabinu Laurinovou. Co by potom probohla musela znamenat jeho účast v téhle šaškárně?? ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Radikální změny oproti první řadě! Za R.I.P.muse byl nasazen Dušička, sice stejně neznámý a nezajímavý muzikus, ale o poznání menší dement, ku stárnoucí Zvoněnce štěstí přisedla taktéž jetá, ultradrsná dcera národního Olympionika, které se na gynekologické prohlídce stala vítaná nehoda, pročež byli všichni die Happy chlapci konečně zapomenuti a.... co jsem to chtěl? Jo, pan Vajíčko nasadil brýle o sklech velikosti odrazek z liazky. No nový nátěr, jak má být, nečum na to, národe. Zkusím to zformulovat jinak - nečum na to, národe! Pravda, někteří účinkující zoufalci dokázali spojit obstojný hlas s trefným názviskem, jako slovensko-kanadský murár Lobo-Lebo. Povrchní soucit v nás dokonce dopomůže k tomu, nalézti si favoritů, především v oné sympatické dvojce, která je ušetřena pohledů na obskurní porotu a jež, kdyby dorazila k nám do kostela na nedělní popěvky, by i mne patrně přinutila nazout azbestové botky a překročit jeho práh. Přesto se stále dá vysledovat jistý kult mládí (jako protipól okoralé soudní stolici) a čekat, až se mezi všemi gaga a perry songy objeví cosi vkusného, či až se Marešovi omylem zadaří prohnat rypákem i nechtěný vtip, je ubíjející. Raději budu i nadále sledovat živý přenos ze statické kamery v Kramatorsku, neboť tam to jde alespoň na dřeň a babča, co bydlí v oproti nahrávadlu stojícím paneláku, se předevčírem podezřele převlékla do zelené, povyrostla, koště zaměnila s protáhlým předmětem s poněkud užším průměrem a zpoza záclon vykukuje o dost výhrůžněji. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je hlad...po talentech! Jenže mám pocit, že všechny pěvecké talenty nelze hned najít nebo objevit během jedné talentové show, ve které je v porotě Michal David, Pepa Vojtek, Jandová, Rolincová a Majk Spirit, i když oni sami o sobě určitý talent mají. Kritéria pro postup v soutěži jsou nastavená tak, jak potřebuje komerční televize pro svoje zviditelnění. Nemám jí to tak úplně za zlé, protože nějak musí existovat, ale celé to neustálé vymlouvání zády otočené poroty k účastníkům, že vybírá soutěžící jen na základě hlasových dispozicí, velmi rychle bere za své. Hned, jak se otočí, aby viděli ten "zázrak" pro který stiskli tlačítko postupu, tak hned jde do popředí vizuální stránka a určitý kalkul, co by mohlo v soutěži na diváka zabírat nebo fungovat. Není toho mnoho, co by stálo za upoutání jeho pozornosti. Výběrová kola příliš adrenalinový náboj pro diváka, na rozdíl od bohatě honorované poroty neskýtají, a to prokousávání castingovými koly si každý může absolvovat, pokud má výdrž a nervy poslouchat kamarádskou chválu porotců jeden na druhého, jejich rivalitu a jakoby vtipné zápolení, kdo uzme potencionální talent do svého týmu. Mně je kolikrát trapně, jak u toho ze sebe dělají voly a kravky. Kdo chce, zlato v hrdle si najde, ale co bylo k vidění v ročníku 2012, se jen s minimální obměnou přeneslo do ročníku 2014. Mezi "inovace" patří nová tvář v porotě Majk Spirit, poprsí Dariny Rolincové, jež od minule nabralo "bigger size" ,a také fakt, že se vysílací čas přestěhoval na středeční večery (dočasně). Moderátorská dvojice opět poměrně ošuntělá a beze změny - Mareš +Tina a vrcholem je Jandová v "lesbickém" spojení s Rolincovou v jedné loži(!), což je nápad za všechny drobné tvůrců soutěže. To si myslím není dobrá vizitka pro pořad, který má okupovat a fungovat na obrazovkách delší dobu a vytřískat maximum ze své sledovanosti. Aby tenhle hlas neodešel, než se vůbec stačil rozezpívat. Mé hodnocení: 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že výměna Rytmuse za Majka Spirita by mohla býti velmi dobrým tahem, jak pozvednout úroveň této show, jenže jak se ukázalo – i ON to měl pěkně v píč..stejně jako ostatní „lídři“- hlavně že dostali dobře zaplaceno. Některé dobré zpěváky pohřbili, nebo nasadili proti sobě – což byla škoda, jindy nechali postoupit slabé jedince naprosto nepochopitelně – asi byla nějaká ta obálečka, nebo kuřba v šatně… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Špatných věcí tam je stále plno (nevyvážená porota, podivný humor, nucený komparz), nicméně na pěvecké výkony se vždycky těším. Na to, že každý rok u nás běží nějaká talentová soutěž, jsou zde opravdu dost dobří zpěváci. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti té trapnosti na Primě, kde hledají tak leda talenty do hvězdné pěchoty, je Hlas jako nebe a dudy. Co díl, to zajímavý zpěvák nebo zajímavé vystoupení. Porota OK: Na trapnoDavida si zvyknete, Pepa je pohodář, duo DARTA taky ujde, až na tu umělotinu Daru a nováček Majk Spirit příjemně překvapuje. Navíc Leoš taky šel celkem do sebe a každý díl obdivuji jeho cool vohozy. Tady není o čem, tohle je alespoň koukatelné. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím formát Hlasu, většinou mě baví jen Výběry naslepo a potom je to velká nuda. Navíc opětovné angažování katastrofálního Michala Davida naprosto nechápu. Ale přeci jen ostatní koučové tak špatní nejsou, především mě nejvíce překvapil Majk Spirit, který je jedním z nejlepších porotců z podobných soutěží. Marta Jandová je taky fajn, jen by jí to více slušelo, kdyby byla sama. Pepa alespoň občas hláškuje a Dara je takový průměr. Další věcí, co dává Hlasu další plus, jsou soutěžící, někteří jsou opravdu skvělí. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Je to stále ,,na jedno brdo". Na jedné straně, rozklepaní účastníci soutěže, po kterých v drtivé většině za rok neštěkne ani pes. Na straně druhé spokojení, řádně nakapsovaní porotci, ,,ochránci, rozumbradi a poradci " chudáčků zpěváčků, kterým nabízí pomocnou ruku. Jako vždy usměvavý a vtipný Leoš, který ho to sice už nebaví, ale prachy jsou prachy. Každý rok tisíce bláhových posílajících SMS - skvělý komerční tah NOVY. Přesto všechno musím uznat, že vybraní do závěrečných finálových kol tento rok 2014 zpívat opravdu umí a jsou mezi nimi i zajímavé typy. A za ně dám * Sleduji jen díl po rozstřelu a pak finále, ostaní je pro mě nuda. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ dám len komentár bez hlasovania. Čo sa týka spevákov je táto súťaž asi najlepšia spevácka súťaž. Akurát čo ma privádza do zúfalstva je moderátorská dvojica Mareš - Tina, porota tiež nie je žiadna sláva akurát Pepa Vojtek sa snaží ... ale čo tam zase robí Dara, David, Marta nechápem ... ()

Patw odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale Hlas je blbost. Jo jak říkají, že jde jen o hlas tak kecají. Nakonec stejně nejde o hlas jak už je po prvním kole.. pak už jde o sympatie, vzhled a hlavně počet sms zpráv. Navíc tato porota je opravdu hrozná. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž hľadania speváckych talentov? Koľká už za posledných pár rokov? To už by sa nedalo ani na prstoch oboch rúk spočítať. Áno, tento formát, ktorý ponúka táto súťaž je v podstate celkom zaujímavý a v počiatočných fázach aj ako tak objektívne, ale v neskoršej fáze je to zas a znovu len a len o tom istom. Čo sa týka porotcov, tak to je naozaj jedna veľká katastrofa, jedine tak Martu Jandovú ešte ako tak beriem, ale ostatok? Infantilný Michal David, "rocker" Pepa Vojtek, vymetená Dara Rolins a "nekomerčný Budhista" Majk Spirit, ktorý ma už neskutočne iritiuje svojimi blbými kecami. Jediná záchrana je moderátor Leoš Mareš, ktorého snahu však neguje ďalšia "hviezda" Tina. Takže tak... ()

1frida2

všechny recenze uživatele

Dovolím si přidat komentář a nehodnotit. Nevím, jestli tyto soutěže mají význam, v tomto případě je jedna výjimka, podobně, jako v 1. české superstar- Anety Langerové. Podobně to vidím po dlouhé době u letošní Loly Hrůzové. Naprostá výjimka, ale i to se stává. ()

tojowoeZNK odpad!

všechny recenze uživatele

Ha ! Tak to si musím pomachrovat nad prvním odpadem, protože je mi na blití jen když omylem vidím půl okem ukázku na porotu nebo co to je kurva za zkurvený zmrdy. Nasrat do držky všem buzíčkum co na to čumí s pérem v ruce a trest smrti pro tvůrce a vystupující. Ty kurvo vole,tak nečum a skoč do zdi! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Marta Jandová ako prebytočná a Jozef Vojtek ako nezaujímavý ( nehodiaci sa) porotcovia, niekoľko fajn interpretov a show ktorej mnohé chýba, a preto len ťažko výraznejšie zaujme. Aspoň, že Majk Spirit z času na čas pobavil, Dara potvrdila že má výborný sluch a David, že v hudobnom priemysle to umí..... ()

Reklama

Reklama